Hyundai a produs 4 milioane de mașini în Cehia

de Alexandru Monenciu
Luni, 21.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile anunță că a produs 4 milioane de mașini la uzina din Nosovice, Cehia. Exemplarul aniversar este un Tucson N Line.

Hyundai a început să producă mașini la uzina din Nosovice, Cehia, în 2008. Cinci ani mai târziu, exemplarul cu numărul 1 milion a părăsea linia de asamblare a fabricii, iar borna de 2 milioane de exemplare a fost atinsă în 2016.

A urmat exemplarul cu numărul 3 milioane în 2019. Acum, Hyundai anunță că uzina din Nosovice a atins o producție de 4 milioane de mașini.

Exemplarul aniversar este un Tucson N Line. Acesta va ajunge la un client din Cehia.

În 2022, fabrica din Cehia va produce peste 321.000 de mașini, potrivit reprezentanților companiei. Până în 2019 aici au fost produse doar modele echipate cu motoare termice, dar, în 2020, uzina a început să asambleze modelul cu zero emisii Kona Electric.

via Hyundai

Comentarii (3)

  • Un mindset puternic aduce rezultate pe masura, bravo lor!
    3 3
  • Dacă-si vor binele… si cred ca sunt in mare parte conștienți sa lase mașinile cu zero emisii mincinoase pentru alții.
    Sa-si vadă de menținerea costului se producție si de oferirea unor produse care oferă doar ceea ce are nevoie cineva pentru deplasare… orice briz-briz neesențial va conta. La momentul de față este nevoie de simplificare, eficientizare prin standardizare altfel ne ia naiba din cauza diversității pieselor si componentelor… de la piulițe si șuruburi pana la modulele de control a diferitelor funcții care sunt necesare in orice masina. Dacă se vrea reducerea poluării si risipei in zona asta se pot face multe si cu impact imediat. Sa facă si electrice pentru cine are nevoie de si poate susține 2, 3 masini in familie… cu siguranța una se poate folosii exclusiv in oraș, deci ar fi piața, dar nu de electrice cu sute de cai si super tehnologizate. Acest tip de electrice nu sunt ecologice si nu vor schimba nimic pentru ca nu se vor vinde.
    7 2
  • Seriff
    Hyundai a inteles ce vrea clientul, masina termica cu un raport calitate-pret decent, de-aia vand de rup, au motoare aspirate in oferta, au motoare in 4 cilindrii, alea fac volume.
    Cand vreodata va ajunge Tesla la asa volume?
    Cand o fi Edikk presedintele Americii.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru