Feedback

Hyundai analizează introducerea unei versiuni electrice pentru modelul de oraș i10: "Prețul de vânzare ar crește"

Publicat Vineri, 24.01.2020
de Daniel Popescu, Foto: Hyundai
Comenteaza 0
Hyundai analizează introducerea unei versiuni electrice pentru modelul de oraș i10: "Prețul de vânzare ar crește" - Poza 1
Oficialii Hyundai analizează posibilitatea de a introduce o versiune electrică pentru modelul de oraș i10, însă pentru moment consideră că o astfel de soluție ar crește prețul de comercializare.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ultima perioadă, constructorii auto au început să ofere versiuni electrice inclusiv pentru modelele de oraș, cu scopul de a respecta viitoarelor norme de emisii care vor intra în vigoare începând de la 1 ianuarie 2021.

Renunțarea la motorul cu combustie internă și înlocuirea acestuia cu un motor electric are ca efect principal o creștere a prețului final pentru consumatori. Din acest motiv, alți constructori nu sunt încă pregătiți să dezvolte versiuni electrice pentru modelele de oraș, iar printre ei figurează și cei de la Hyundai.

"Pentru modelele de oraș analizăm dacă să introducem versiuni electrificate sau să rămânem în continuare cu motoarele termice. În acest moment, primul caz ar scădea marginile de profit și ar crește prețul de listă pentru mașini care în mod tradițional sunt atractive din punct de vedere al costurilor", a declarat Andrea Crespi, directorul executiv al reprezentantei Hyundai din Italia.

În plus, Crespi menționează că producătorii auto trebuie să fie atenți și la cererile venite din partea clienților, pentru a oferi soluții optime pentru aceștia.

"Cu toții vrem emisii mai mici de dioxid de carbon și cred că producătorii auto fac eforturi majore în această direcție, dar trebuie să luăm în calcul dorințele clienților. Trebuie să oferim clienților posibilitatea să aleagă în funcție de propriile cerințe în termeni de caracterisitici tehnice și preț", a adăugat el.

Noua generație Hyundai i10 a fost prezentată la sfârșitul anului trecut și este deja disponibila în România doar cu motoare pe benzină.

Via Motor1


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru