Hyundai i10

Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a decis că i10 nu va primi versiune electrică: "Ne concentrăm pe variante electrice pentru modele de dimensiuni mai mari"

Hyundai a decis să nu introducă o versiune electrică pentru modelul de oraș i10, întrucât preferă să se concentreze pe dezvoltarea unei game de modele electrice de dimensiuni mai mari.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | General

Hyundai analizează introducerea unei versiuni electrice pentru modelul de oraș i10: "Prețul de vânzare ar crește"

Oficialii Hyundai analizează posibilitatea de a introduce o versiune electrică pentru modelul de oraș i10, însă pentru moment consideră că o astfel de soluție ar crește prețul de comercializare.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Intern

Prețuri pentru noua generație Hyundai i10: citadinul constructorului asiatic pornește de la 13.340 de euro. Promoțiile curente vin cu reduceri de aproape 3.400 de euro

Hyundai a publicat lista de prețuri pentru noua generație i10. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune este echipată cu motorul de un litru de 67 CP și are un preț de pornire de 13.340 de euro. Producătorul asiatic propune și o serie de reduceri care fac ca prețul final să fie mai mic cu până la 3.350 de euro.
Miercuri, 07 August 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială cu noul Hyundai i10: modelul de oraș va fi dezvăluit în septembrie, la Frankfurt

Hyundai a publicat prima schiță oficială cu noul i10, model ce va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie. Noul i10 vrea să devină liderul segmentului său și promite o mulțime de sisteme de siguranță în echiparea standard.
Joi, 13 Iunie 2019 | Modele noi

Informații despre noua generație Hyundai i10: modelul de oraș va va avea un design inspirat de la i30 și o gardă la sol mai joasă

Noua generație Hyundai i10 va împrumuta o serie de elemente de design de la i30 și va avea o gardă la sol mai coborâtă, în timp ce unele motorizări vor fi preluate de la "fratele" Kia Picanto.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Modele noi

Hyundai pregătește noua generație a modelului de oraș i10: lansarea este programată în 2020

Hyundai a început testele cu a treia generație a modelului de oraș i10, care va include îmbunătățiri de design și tehnologii moderne. Lansarea este programată în 2020.
Miercuri, 31 August 2016 | PARIS 2016

Un plus de rafinament în clasa mică: Hyundai i10 facelift vine cu ecran touch de 7 inch şi noi sisteme de siguranţă

Modelul de clasă mică Hyundai i10 va primi un facelift care va include echiparea cu un ecran touch de 7 inch, integrare cu Apple CarPlay şi Android Auto, dar şi noi sisteme de siguranţă.
Joi, 14 Iulie 2016 | Modele noi

Hyundai va schimba numele modelelor sale: "Gama i nu a avut succes în Europa şi Statele Unite"

Hyundai a decis să renunţe la seria de modele i din cauza vânzărilor modeste din Europa şi Statele Unite, astfel că viitoarele generaţii vor primi nume complet noi, la fel ca în cazul SUV-urilor.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Patru stele pentru noul Hyundai i10 şi cinci stele pentru Mercedes-Benz C-Klasse

Specialiştii de la EuroNCAP au publicat rezultatele celei de-a doua sesiuni de teste din 2014, care a avut ca subiect două modele: noua generaţie a lui Hyundai i10 şi Mercedes-Benz C-Klasse.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Modele noi

Hyundai va lansa 22 de modele noi în următorii patru ani

Allan Rushforth, COO-ul Hyundai Europe, a anunţat că intenţionează să lanseze 22 de modele noi sau actualizate până la finele anului 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Septembrie 2013 | Feature

REPORTAJ: Avanpremieră sub acoperire

Înainte cu 80 de zile ca noul Hyundai i10 să fie prezentat la Frankfurt, Automarket a vizitat uzina turcă din Izmit pentru o întâlnire în avanpremieră cu noua generaţie a modelului de oraş al mărcii asiatice.
Miercuri, 07 August 2013 | FRANKFURT 2013

Hyundai i10 - noua generaţie promite o revoluţie în segmentul său

Hyundai a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii i10. A doua generaţie a modelului de segment A va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

Hyundai: „Vrem ca 90% din gama noastră pentru Europa să fie produsă tot pe Bătrânul Continent”

Hyundai are planuri mari pentru gama sa europeană. pentru a se apropia tot mai mult de public, coreenii susţin că 90% din produsele vândute în Europa vor fi produse tot pe continent.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Hyundai i10 primeşte un facelift minor

Cel mai mic membru al familiei Hyundai primeşte câteva modificări exterioare subtile. Acestea completează faceliftul operat de sud-coreeni acum doi ani.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Industrie

Hyundai mută producţia lui i10 în Turcia pentru creşterea vânzărilor în Europa

Hyundai a anunţat că va muta producţia versiunii europene a lui i10 la fabrica din Turcia, unde îl produce şi pe i20, pentru a face modelul mai atrăgător clienţilor de pe această piaţă.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Sambata, 24 Septembrie 2011 | Modele noi

Primele schițe cu Hyundai Eon

Hyundai a publicat primele schițe cu Hyundai Eon. Deși pare înlocuitorul de drept al actualului i10, Hyundai va lansa acest model pe piața indiană. Dacă va ajunge și în Europa, rămâne de văzut.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, vehicule electrice, i10, Hyundai i10, productie Kia, productie Hyundai, vehicul electric Kia, vehicul electric Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru