Hyundai i10 primeşte un facelift minor

de Mircea Meșter
Marti, 18.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mic membru al familiei Hyundai primeşte câteva modificări exterioare subtile. Acestea completează faceliftul operat de sud-coreeni acum doi ani.

Hyundai a publicat asăzi primele imagini oficiale ale unui facelift uşor operat la nivel estetic pe cel mai mic membru al gamei. Este al doilea facelift pe care Hyundai i10 îl primeşte după cel din 2010, modelul sud-coreean fiind supus atunci unei operaţii estetice accentuate.

De această dată, schimbările sunt subtile şi vizează câteva elemente pe care doar fanii convinşi ai mărcii le pot observa. Astfel, coreenii au schimbat ramele geamurilor laterale - care sunt de acum negre, la fel cum se întâmplă cu stâlpul montantului dintre uşi şi cu masca frontală. Toate celelalte elemente rămân neschimbate, implicit cele două motoare pe benzină: 1.0 litri de 69 CP şi 1.25 litri de 85 CP.

Hyundai i10 a fost lansat oficial pe piaţa europeană în 2007, modelul de segment mini fiind produs la Chennai, India. De altfel, unul dintre principalele premii primite de modelul sud-coreean de-a lungul carierei sale de piaţă este Maşina Anului în India, titlu oferit de jurnaliştii auto indieni în 2008.

via Autoforum.cz

Comentarii (2)

  • are rost faceliftul asta ?
    12 2
  • marcel
    In configurator nu apare modelul i10.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru