Primele schițe cu Hyundai Eon

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 24.09.2011
Hyundai a publicat primele schițe cu Hyundai Eon. Deși pare înlocuitorul de drept al actualului i10, Hyundai va lansa acest model pe piața indiană. Dacă va ajunge și în Europa, rămâne de văzut.

Hyundai a publicat aceste prime schițe ale noului model Eon destinat pieței din India. Hyundai este numărul doi pe această piață în dezvoltare și va lansa acest model în octombrie, vânzările către clienții indieni urmând să înceapă în lunile imediat următoare.

Ca și restul modelelor din gama Hyundai, Eon va aborda noul limbaj de design numit ”sculptură fluidă”. Principalii concurenți de pe piața indiană sunt Tata Nano și Suzuki Alto. Noul model corean vrea să ridice standardul de dotări pentru mașinile indiene și va oferi două airbaguri, cheie de contact inteligentă, geamuri electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată și interior finisat în două culori.

Ca motorizare, Hyundai Eon va folosi un propulsor cu trei cilindri de 814 cmc ce dezvoltă 56 CP la 5.500 rpm. Greutatea automobilului este de 800 kg. Are 3,5 metri lungime iar portbagajul are o capacitate de 215 litri.

Cel mai probabil, acest model nu va fi niciodată importat în Europa dar ne oferă o imagine asupra viitorului model de clasă mini ce va înlocui actualul Hyundai i10.

Comentarii (2)

  • pffffff
    rahat ! alt hyundai? ne-ati intoxicat cu hyundai in ultimele zile... daca vroiam sa gasesc kitch-uri ma duceam in bazar
    5 14
  • @
    De ce oare unii au mentalitatea limitata ?

    On: Daca ar fi importat si in Europa, cu siguranta ca l-as avea in parcare deja. Cred ca va avea un pret scazut (si va rivaliza cu succes pe segmentul cel mai important din INDIA).
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru