Hyundai Ioniq 6 First Edition, limitată la 2.500 de exemplare, sold-out în mai puțin de 24 de ore

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția de lansare pe piața europeană a modelului electric Hyundai Ioniq 6, botezată First Edition, s-a vândut în mai puțin de 24 de ore. Producția este limitată la 2.500 de exemplare.

La finalul lunii octombrie, Hyundai a publicat primele imagini și informații despre Ioniq 6 First Edition. Cu o producție limitată la 2.500 de exemplare, aceasta urma să fie disponibilă doar în Germania, Marea Britanie, Franța și Olanda.

Pre-comenzile au fost deschise în 9 noiembrie, iar cele 2.500 de exemplare au devenit sold-out în mai puțin de 24 de ore. Potrivit reprezentanților companiei, clienții care au comandat mașina online, o vor primi în perioada martie - aprilie 2023.

Cu un preț de pornire de 66.400 de euro, în Germania, Hyundai Ioniq 6 First Edition vine echipată cu două motoare electrice și cu bateria de 77.4 kWh. Autonomia în acest caz ajunge la 519 kilometri cu o singură încărcare.

Din punct de vedere estetic avem jante negre cu finisaj mat, și diametru de 20 de inch, o serie de elemente vopsite în negru lucios și patru variante de culori pentru caroserie: Albastru Biophilic Pearl, Alb Serenity Pearl, Gri Nocturne Metallic și Auriu Gravity Matte.

Pentru interior, Hyundai a pregătit un plafon negru, o combinație de piele cu tartan pentru scaune și preșuri exclusive First Edition ECONYL.

via Hyundai

Comentarii (4)

  • De la schite si pana la realitate... a trecut cam mult... sigur nu l a desenat un copil de gradi grupa mare? iar legat de vanzari miroase a PR.
    3 8
  • Alternativele sunt cazile de plastic (desi ar fi o insulta pt cazi) oferite de Volkswagen. Deci ma indoiesc ca e vorba de PR ci de realitatea pura.
    1 2
  • Un amg gt mai ieftin
    3 3
  • Referinta design-ului a fost linia aerodinamica a masinilor concepute din anii 30; unul din exemple este Saab UrSaab (1947) nicidecum AMG Gt. Coeficientul aerodinamic e 0.21Cd; Tesla Model 3 are 0.23Cd
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru