Noul Hyundai Ioniq 6 First Edition. Producție de 2500 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 28.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a lansat oficial prima ediție limitată pentru noul model electric Ioniq 6. Aceasta se numește First Edition și marchează debutul comercial al modelului electric pe piața europeană. Doar 2500 de exemplare vor fi produse.

Hyundai a publicat imagini oficiale cu noua ediție specială de lansare Ioniq 6 First Edition. Această ediție va fi disponibilă exclusiv în țări din Europa, precum: Germania, Marea Britanie, Franța, Norvegia și Țările de Jos.

Caroseria lui Ioniq 6 First Edition este presărată cu ornamente vopsite în negru lucios. În aceeași culoare sunt vopsite și jantele de 20 de inch, iar emblemele "H" văzute la bara din față și la hayon sunt finisate în aluminiu vopsit, bineînțeles, în negru. Clienții vor avea de ales între 4 culori la exterior. Două dintre ele sunt perlate, una este metalizată, iar ultima este mată.

Inclusiv la interior avem accente de culoare închisă. Scaunele sunt îmbrăcate în piele în combinație cu un material textil sub formă de stofă scoțiană vopsită în gri. Tot aici avem și un capitonaj negru pentru plafon, iar covoarele sunt confecționate dintr-un material special Econyl. Acestea pot fi vopsite în culoarea mașinii.

Bateria lui Hyundai Ioniq 6 First Edition are o capacitate de 77.4 kWh, ceea ce înseamnă o autonomie de 519 kilometri în regim WLTP.

Propulsorul cu două motoare electrice dezvoltă 325 de cai putere și 605 Nm.

Cei care cumpără noua ediție limitată vor primi un abonament gratuit la pachetul Ionity Package timp de un an. Pachetul constă în prețuri reduse la stațiile de încărcare.

Comenzile pentru noul Hyundai Ioniq 6 First Edition vor fi deschise din 9 noiembrie. Așa cum am spus, doar 2500 de exemplare vor fi produse, iar ele vor fi livrate din martie până în aprilie 2023.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru