Hyundai își deschide propriul hotel în natură. Curentul electric provine de la Ioniq 5

de Tiberiu Safta
Joi, 20.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai și-a deschis, în mod neobișnuit, un hotel în natură. Acesta se află în Marea Britanie, iar curentul electric provine de la două exemplare Ioniq 5. Cu ocazia deschiderii noului hotel, Hyundai organizează și o competiție pentru câștigarea unei nopți petrecute în acesta.

Te-ai întrebat vreodată dacă un producător auto are destule idei pentru a-și deschide propriul hotel? Ei bine, Hyundai tocmai și-a deschis un asemenea hotel chiar în mijlocul naturii. Numit simplu Hyundai Hotel, acesta se află în Marea Britanie, mai exact, undeva în regiunea Essex și este primul hotel din lume alimentat exclusiv de către o mașină.

Hotelul este construit sub forma unei cabane rustice și are doar o singură cameră, care acomodează două persoane. Acesta este construit predominant din lemn vopsit în negru la exterior și alb la interior, iar în cameră, vizitatorii au parte și de o sobă de încălzire.

În spatele hotelului este un restaurant în aer liber, precum și un bar. În timpul serii, oaspeții vor putea urmări filme la videoproiector, ca la o sală de cinema. Curentul electric provine de la două exemplare Hyundai Ioniq 5, parcate în apropiere de hotel. Mașinile alimentează, printre altele, videoproiectorul și boxele. Bineînțeles, nu lipsește mașina de făcut popcorn.

Hyundai organizează o competiție în care vor fi desemnați 14 câștigători.

Fiecare are ocazia de a petrece câte o noapte în hotelul mărcii sud-coreene.

via Hyundai

Comentarii (2)

  • si masina aia o incarca de la un generator diesel... sau are un reactor cu thoriu de face curent
    4 3
  • Da de ce nu pun panouri solare, să încarce si masina? Așa măgărie mai rar… și se mai și laudă.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru