Hyundai Kona, noul SUV al coreenilor, debutează oficial pe 13 iunie

de Cornel Șocariciu
Marti, 30.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a anunțat că noul SUV Kona va fi prezentat oficial pe 13 iunie. Publicul larg va putea admira modelul în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Constructorii auto mizează din ce în ce mai mult pe modele din segmentul SUV, iar cine nu aduce noutăți aici are de pierdut. Hyundai s-a aliniat acestui trend, iar Kona, cel mai nou produs al sud-coreenilor, debutează oficial pe 13 iunie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui teaser video.

Din păcate pentru constructorul asiatic, SUV-ul Kona a fost surprins de fani în timpul unor filmări în Europa. La nivel estetic, Kona trece de tiparele cu care eram obișnuiți de Hyundai și oferă linii noi, mult mai moderne și orientate către publicul tânăr.

Hyundai Kona integrează în zona frontală blocuri optice duble, grila trapezoidală pe care deja o cunoaștem și elemente din plastic de culoare neagră. După cum probabil deja știți, Hyundai Kona va miza pe arhitectura lui i20.

Până în acest moment nu avem informații cu privire la gama de motorizări, dar zvonurile spun că vom vedea unități de pe i20 și i30. Cu detalii finale și fotografii cu noul Hyundai Kona vom reveni pe 13 iunie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru