Hyundai prezintă conceptul Ioniq 5 Disney100 Platinum: faruri animate și trapă cu sclipici magic digital

de Tiberiu Safta
Joi, 06.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric Ioniq 5. Mai exact, noul concept Ioniq 5 Disney100 Platinum a fost creat în colaborare cu Disney, iar acesta urmează să fie transformat într-un model de serie limitat.

Cu ocazia Salonului Auto de la New York, constructorul sud-coreean tocmai a prezentat un concept special, creat în colaborare cu cei de la Disney. Anul acesta, studioul din spatele celor mai cunoscute desene animate din lume împlinește 100 de ani de existență. Pentru a marca acest moment special, Disney și-a unit forțele cu Hyundai, care a dezvăluit noul concept Ioniq 5 Disney100 Platinum.

Față de un Ioniq 5 obișnuit, conceptul aduce câteva elemente de design unice. Vopseaua mată Gravity Gold este specifică noului concept, alături de un design nou al jantelor cu 3 spițe. Aici nu lipsesc nici emblemele speciale cu inscripția Disney100, prezente atât la exterior, cât și în habitaclu.

O altă noutate este adusă de faruri, care sunt animate, mulțumită unui ecran special montat direct în fața lor. De aceeași dotare beneficiază și stopurile, care afișează o animație a unor artificii din universul Disney.

Habitaclul noului concept este presărat cu inscripțiile Disney100, iar atunci când pornești mașina, aceasta va reda și câteva dintre melodiile Disney celebre.

Tot în interior avem și o trapă cu o animație digitală a sclipiciului magic din universul Disney. Aici avem și iluminare ambientală, iar șoferul poate schimba inclusiv jocul de lumini.

Noul concept Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum urmează să fie transformat într-un model de serie limitat. Deocamdată, Hyundai nu a dezvăluit mai multe detalii despre acesta.

via Hyundai

Comentarii (4)

  • Sclipici magic digital......................... :|
    2 2
  • Seriff
    @Bandtitos ti se potriveste asta, pare ceva pentru oameni limitati mental.
    1 7
  • Mircea Badea
    unde e trapa?!

    daca nu poti afisa ce vrei pe faruri tot degeaba..
    0 2
  • Lorenzo
    A venit circu-n oras.. ce tampenie.
    Cand am vazut disney 100 am zis stai ca i-a pus baterie de 100 kWh, dar de unde.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru