Concept Hyundai

Joi, 06 Aprilie | Concepte

Hyundai prezintă conceptul Ioniq 5 Disney100 Platinum: faruri animate și trapă cu sclipici magic digital

Hyundai a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric Ioniq 5. Mai exact, noul concept Ioniq 5 Disney100 Platinum a fost creat în colaborare cu Disney, iar acesta urmează să fie transformat într-un model de serie limitat.
Joi, 04 Noiembrie 2021 | Concepte

Hyundai Seven: primele imagini anunță un viitor SUV electric

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu noul concept Seven. Acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în 17 noiembrie, și anunță un viitor SUV cu zero emisii din familia Ioniq.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Concepte

Hyundai cochetează cu hidrogenul: conceptul Vision FK are 680 CP și autonomie de 600 km

Hyundai a dezvăluit Vision FK, un concept echipat cu un sistem de pile de combustie pe bază de hidrogen. Prototipul dezvoltă 680 de cai putere și promite o autonomie de peste 600 de kilometri.
Vineri, 27 August 2021 | Concepte

Hyundai nu renunță la hidrogen. Teaser cu un nou concept echipat cu sistem de propulsie electric cu pile de combustie

Constructorul asiatic a publicat o imagine teaser cu conceptul unui vehicul de performanță echipat cu sistem de propulsie cu pile de combustie. Totodată, Hyundai va organiza în 7 septembrie un eveniment online denumit Hydrogen Wave.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Informații noi despre conceptul Hyundai Prophecy: sistem special pentru purificarea aerului și tehnologie inteligentă pentru stabilirea poziției de conducere

Hyundai a oferit o serie de imagini și detalii noi referitoare la conceptul Prophecy. Prototipul electric dezvoltat pe noua platformă Electric-Global Modular Platform integrează un sistem inteligent capabil să stabilească poziția optimă de conducere în funcție de masa și înălțimea șoferului, dar și o tehnologie specială pentru purificarea aerului.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul electric Prophecy și o nouă filozofie de design: volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri

Hyundai a prezentat conceptul electric Prophecy, ce indică o nouă direcție de design pentru viitoarele modele ale constructorului sud-coreean. Pentru acest concept, volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri care, spun asiaticii, asigură “mai mult confort și vizibilitate” pentru șofer.
Luni, 10 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai aduce la Frankfurt conceptul unui i30 de 300 CP

Hyundai pregătește o variantă de performanță a lui i30. Aceasta va purta sufixul N și va fi prezentată în variantă concept la Salonul Auto de la Frankfurt,programat în toamna anului curent.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Industria auto din Coreea de Sud a fost reprezentată la Geneva de trei nume care au deja rezonanţă în România: Hyundai, Kia şi SsangYong. Premierele lor mondiale sunt reprezentate de un vehicul electric de serie şi de două concepte futuriste.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Standul Hyundai pune accentul pe i-oniq și pe noul i30

Hyundai a lansat noile i30 Wagon și i20 facelift la Salonul Auto de la Geneva în compania lui Veloster Turbo și a conceptului i-oniq.
Joi, 31 Martie 2011 | Concepte

Hyundai Blue2 Concept debutează la Seul

Hyundai îşi prezintă viitoarele tendinţe şi tehnologii cu ajutorul unui concept ecologic, alimentat cu pile de combustibil (hidrogen).
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

Hyundai a prezentat la Detroit conceptul Curb, viitorul rival al lui Nissan Juke

Studioul de design Hyundai din California a realizat un rival pentru Nissan Juke. Modelul se numeşte Curb şi este, pentru moment, un concept.
Miercuri, 25 August 2010 | Concepte

OFICIAL: Hyundai a lansat RB Concept în Rusia. E noul Accent?

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Moscova conceptul RB care prefigurează un sedan de clasă subcompactă. Este acesta "noul Accent"?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Martie 2010 | Modele noi

Hyundai va lansa o versiune de productie a lui i-flow in 2011

Hyundai va dezvolta un model de productie bazat pe conceptul i-flow. Acesta ar putea prelua numeroase elemente tehnologice care au scopul de a reduce consumul de carburant si emisiile CO2.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Hyundai aduce la Geneva i30 facelift si conceptul iFlow

Hyundai va lansa la Salonul de la Geneva faceliftul modelului compact i30 dar si un concept diesel hibrid botezat iFlow.

Tag-uri similare

Hyundai, Geneva 2010, Hyundai i30, concept Hyundai, Hyundai i30 facelift, hibrid Hyundai, Hyundai i-flow, Hyundai i30U, i-Flow, Hyundai iFlow
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru