Hyundai Seven: primele imagini anunță un viitor SUV electric

de Alexandru Monenciu
Joi, 04.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu noul concept Seven. Acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în 17 noiembrie, și anunță un viitor SUV cu zero emisii din familia Ioniq.

În martie 2021, Hyundai a lansat noul model Ioniq 5, primul membru al familiei electrice Ioniq. Gama va fi extinsă, în curând, cu viitorul sedan Ioniq 6, dar și cu un SUV care, cel mai probabil, va fi denumit Ioniq 7.

Acesta din urmă este anunțat acum de conceptul Seven, pe care Hyundai îl va prezenta oficial în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Până atunci, constructorul asiatic a publicat două imagini teaser pentru a ne face o idee despre cum va arăta.

În acestea putem vedea o secțiune a părții frontale, dar putem, de asemenea, arunca o scurtă privire și la interior. Aici, Hyundai promite că pasagerii vor avea parte de o "experiență premium".

Constructorul asiatic nu a oferit detalii tehnice despre conceptul Seven, sau despre viitorul SUV electric. Potrivit zvonurilor, bateria ar putea avea o capacitate de 100 kW, iar autonomia ar urma să fie de aproximativ 500 de kilometri.

via Hyundai

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Hyundai păşeşte bine spre full electrice.

    Modele foarte moderne şi frumoase.
    7 9
  • https://www.msn.com/en-gb/cars/news/volvo-admits-emissions-from-making-electric-cars-can-be-70-higher-than-petrol-models-but-once-they-ve-done-70-000-miles-they-become-greener/ar-AAQjq8y?ocid=winp1taskbar
    5 3
  • Ups… după cum ziceam, pentru unii iarba-i albastră. Sub 5% din cei care au cumpărat o electrică o vor mai avea după 9 ani, adică aproape toți posesorii de electrice contribuie la o poluare mai mare și primesc și subvenție pentru asta.
    Singurele “autovehicule” electrice care au sens: tramvai, troleibuz, tren… și restul care sunt “agățate” la curent. Baterii de sute de kg… no way!!!
    8 4
  • mai Dutz, tu chiar nu ai avut niciodată lanterna?
    Acumulatorii se repara sau se înlocuiesc după 10 ani, sau cat or tine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru