Hyundai prezintă noul Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

de Paul Cosma
Miercuri, 27.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu noul Tucson N Line. Primul SUV din gama Hyundai care beneficiază de un astfel de tratament cu accente sportive are accesorii noi de caroserie, dar și noutăți la interior și la nivelul suspensiilor.

La începutul anului 2019, Hyundai a lansat pe piața europeană versiunea N Line a vechii generații Tucson. Spre sfârșitul lui 2020, constructorul anunța că pregătește o nouă versiune N Line cu ajutorul unor imagini teaser.

Noul model a fost prezentat acum de Hyundai, devenind primul SUV din gamă care beneficiază de o astfel de versiune mai sportivă. 

Tucson N Line propune o serie de modificări estetice. În partea frontală, vine echipat cu un splitter modificat și cu prize de aer ușor restilizate. Logo-ul N Line este amplasat pe aripile frontale, difuzorul spate are o formă nouă, iar terminațiile sistemului de evacuare sunt ovale.

În plus, asiaticii au introdus și un set de jante de 19 inch cu design nou, iar paleta de culori pentru exterior include 7 nuanțe speciale. Clienții au următoarele opțiuni: Shadow Grey (doar pentru N Line), Polar White, Engine Red, Sunset Red, Dark Knight, Shimmering Silver și Phantom Black. 

La interior, Tucson N Line vine cu scaune speciale N din piele neagră și cusături de culoare roșie, plus un volan nou inscripționat cu logo-ul N.

Inscripții similare găsim pe schimbătorul de viteze sau praguri. Hyundai a operat îmbunătățiri la nivelul suspensiilor și promite o manevrabilitate sporită pentru noul model. 

Sunt disponibile aceleași motorizări ca în cazul noului Tucson, respectiv 1.6 T-GDI, cu puteri cuprinse între 150 și 265 CP. Constructorul anunță că primele unități Tucson N Line vor fi livrate începând din luna martie a acestui an. 

Via Hyundai

Comentarii (12)

  • pacat de interiorul ala modern....
    9 2
  • @moq: cam ai dreptate daca te referi la exterior. Am fost si in showroom si am vazut-o deja si pe strazi (bineninteles nu vorbesc de N-line) si arata destul de ridicol , poate spatele o mai salveaza. Chiar si interiorul, vizual esti impresionat cand il vezi prima data si stii ca este un Tucson, dar la o privire mai atenta ...da senzatia de "spoiala", materialele nu sunt chiar ce trebuie , constructie /detalii nu de cea mai buna calitate .Am vazut si lufturi de vreo 3 mm la imbinari prin partea din spate si era clar de la matrita, ca era pe ambii stalpi. Dar ma rog, overall este o oferta corecta , ca nu mai gasesti 4x4 la 24k eur in zona aia.
    15 2
  • Johnny
    Interior de IX35..nu foarte mult schimbat, acelasi volan urat. Bor sa zica "spartan" , in realitate destul de slabut calitativ si neinteresant. Exteriorul e o evolutie, asta poate fi modelat oricum la cam pe acelasi cost...
    3 3
  • Johnny
    Erata..nu e acelasi volan, doar in acelasi stil
    2 2
  • evident, e vorba de gusturi aici dar exteriorul e hidos pt mine, si am vazut o bine de tot, live, tocmai si a luat o un vecin (varianta normala, nu N)
    evoluatia mi s a parut la interior (mai ales pe modelul asta N, dar n am pus si mana sa vad materialele...
    nu sunt la curent cu preturile, dar daca e 24k varianta asta.... uiti de toate :)))
    5 0
  • 38.000 o varianta pamanteana (hibrid) aproape "cu de toate"

    N-are cum sa fie N-ul doar 24.000
    2 0
  • vorbesc de varianta normala = Style ,1,6 turbo, 4x4, e vreo 25k si ceva pret afisat cu remat , dar daca te asezi la masa cu intentia de semnatura o sa coboare spre 24 k euro.
    3 1
  • 24k e decent daca e si binisor dotat, un Tiguan de pe acolo incepe, chelut :D
    0 0
  • cand am vazut primele poze, parea interesanta. Insa vazuta in showroom si pe strada, din pacate exteriorul mi se pare hidos (si fata si spatele). Si noile forme o fac mai mica. Generatia precedenta era 2 clase peste la capitolul design exterior.
    4 0
  • Feisbuceala La Max
    Pachet M Line, AMG Line, S Line, R Line ... :))))
    1 0
  • Taliban Dacia
    La 25.000 Euro sa ai crossover 4x4 HIBRID 180 cp automat e BEST BUY !
    1 1
  • Tesla Model S
    Pentru Automarket nu s-a lansat astazi noua Tesla Model S?

    Model full electric, autonomie 840 km, 1100 CP
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru