Hyundai și brandul său premium Genesis cochetează cu ideea unui SUV premium: GV80 Concept ar putea rivaliza cu BMW X5

de Bogdan Mirică
Joi, 13.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York un nou produs al brandului său premium Genesis. Este vorba despre conceptul Genesis GV80, creat pentru a anticipa un viitor SUV.

Cu mai multe luni în urmă, Hyundai și-a anunțat oficial intenția de a concura în segmentul premium cu un brand nou înființat, denumit Genesis, după modelul său de lux pe care îl vindea în Statele Unite. Sud coreenii au prezentat deja un sedan sub brandul Genesis, numele ales fiind G80.

Acum, ținta lor este segmentul SUV-urilor premium, așa că Genesis a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York un concept botezat GV80, care anticipează un potențial vehicul 4x4. Prototipul explorează linii noi ale filosofiei Athletic Elegance și se inspiră din natură, locul unde își propune să ajungă foarte des GV80.

Urmareste Automarket
Interiorul testează și el materiale inovative, atât din zona metalelor, cât și în cea a lemnului.
Tehnologia a fost integrată în acest interior futurist și le permite pasagerilor să vizioneze orice pe ecranele lor, fără a-l deranja pe șofer.

Propulsia este asigurată de un ansamblu hibrid alimentat cu hidrogen, despre care producătorul nu oferă foarte multe detalii. Având în vedere că Hyundai explorează această zonă și chiar a dezvăluit conceptul FE Fuel Cell cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, putem intui ce se ascunde sub capotă. Acesta este chiar un SUV alimentat cu hidrogen, care poate oferi o autonomie de 800 de kilometri. Prin urmare, Genesis poate beneficia oricând de expertiza părintelui său. 

Comentarii (1)

  • Defapt
    Sunt 2 Genesis, G80 si G90,nu doar G80.Am avut ocazia sa fiu pasager intr-un G90 si pot spune ca este cea mai silentioasa masina cu care am fost.Pur si simplu nu auzi nimic.punct

    GV80 seama oarecum cu Bentayga la forma,in rest,e urat,sper sa nu fie asa forma finala.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru