Suv genesis

Marti, 08 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații tehnice despre noul SUV Genesis GV70: versiunea de top dedicată piețelor asiatice are un V6 de 3.5 litri cu 380 de cai putere

Genesis a publicat o serie de informații tehnice referitoare la noul SUV GV70. Pentru moment, producătorul oferă date doar despre varianta disponibilă pe piețele asiatice. Clienții vor putea alege din trei motorizări, cea mai puternică urmând să aibă 3.5 litri și 380 CP.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noul SUV Genesis GV70: detaliile tehnice vor fi anunțate în 8 decembrie

Genesis a publicat primele imagini cu noul GV70, dar pentru moment, reprezentanții companiei nu au oferit și detaliile tehnice referitoare la SUV-ul de segment mediu. Noul Genesis GV70 va fi disponibil și pe piața din Europa.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Genesis GV70: SUV-ul de clasă medie va fi introdus și pe piața din Europa

Genesis a publicat primele imagini cu prototipul viitorul GV70. Testele publice cu noul SUV de clasă medie vor demara în perioada imediat următoare, iar conform oficialilor companiei, GV70 va fi introdus și pe piața europeană.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Concepte

Hyundai și brandul său premium Genesis cochetează cu ideea unui SUV premium: GV80 Concept ar putea rivaliza cu BMW X5

Hyundai a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York un nou produs al brandului său premium Genesis. Este vorba despre conceptul Genesis GV80, creat pentru a anticipa un viitor SUV.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai Genesis, SUV Hyundai, Hyundai premium, suv genesis, genesis gv80
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru