Primele imagini cu prototipul viitorului Genesis GV70: SUV-ul de clasă medie va fi introdus și pe piața din Europa

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis a publicat primele imagini cu prototipul viitorul GV70. Testele publice cu noul SUV de clasă medie vor demara în perioada imediat următoare, iar conform oficialilor companiei, GV70 va fi introdus și pe piața europeană.

Genesis, brandul de lux Hyundai, a publicat primele imagini cu prototipul viitorului GV70. Conform oficialilor producătorului asiatic, în scurt timp vor începe testele cu noul SUV de clasă medie pe drumurile publice din Coreea de Sud.

Camuflajul exterior folosit de Genesis pentru a ascunde liniile lui GV70 integrează și un QR code. Trecătorii vor putea scana acel cod și vor fi redirecționați către o pagină web unde Genesis explică motivele pentru care folosesc un camuflaj "inspirat de relexia difuză a luminii din diamantele tăiate cu precizie".

Pentru moment, reprezentanții producătorului asiatic nu oferă informații tehnice referitoare la viitorul SUV de clasă medie, dar cel mai probabil, modelul va avea la bază platforma sedanului G70, aceeași arhitectură fiind folosită și în cazul noului Hyundai Tucson. Pentru Genesis G70, producătorul propune o motorizare pe benzină de 2.0 litri și un diesel de 2.2 litri. Ambele unități sunt echipate cu o transmisie automată cu opt trepte, iar resursele sunt gestionate exclusiv de roțile de pe puntea spate.

În cazul lui GV70 am putea vedea și un sistem de tracțiune integrală, dar și versiuni plug-in hybrid de propulsie preluate din oferta lui Tucson.

De asemenea, Genesis nu menționează momentul în care GV70 va fi introdus pe piața din Europa. Inițial, oficialii companiei au anunțat că primele modele vor ajunge pe Bătrânul Continent în 2020, însă planurile au fost amânate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru