Hyundai Veloster facelift: restilizarea îi aduce compactei şi o transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje

de Sebastian Toma
Marti, 20.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai i-a aplicat lui Veloster o restilizare subtilă. Odată cu aceasta, modelul din Coreea de Sud a beneficiat de introducerea unei noi transmisii în ofertă, o unitate cu două ambreiaje şi şapte trepte.

Esential 140 CP livrează motorizarea 1.6 GDI din echiparea standard a lui Hyundai Veloster.
Hyundai Veloster, carismaticul model compact cu două portiere pe o parte şi una singură pe cealaltă, a primit o actualizare stilistică. Modelul restilizat a debutat deja pe piaţa din Coreea de Sud şi este aşteptat să fie lansat în această variantă şi pe piaţa din Europa. Odată cu facelift-ul, Veloster are acum ornamente argintii pentru grila frontală, noi modele de jante de aliaj, blocuri optice cu o grafică regândită şi proiectoare de ceaţă revizuite. La bord, există trei culori noi pentru culoarea contrastantă de la interior, o nouă grafică a ceasurilor de bord şi scaunele sport din faţă au un nou format.

TEST DRIVE Hyundai Veloster 1.6 GDI 140 CP

Cea mai importantă schimbare în gama Veloster este introducerea în ofertă a unei transmisii cu două ambreiaje şi şapte trepte. Unitatea este împrumutată de la fratele de platformă i30 şi este oferită şi în compania unei motorizări 1.6 T-GDi de 186 CP (versiunea europeană).

Din păcate, şoferul şi pasagerii nu se vor putea bucura prea mult de sunetul nativ al motorizării, deoarece modelul coreean va avea un sistem artificial de îmbunătăţire a sunetului motorului, cu şase tonalităţi disponibile.

Hyundai construieşte la Nurburgring un centru de testare a modelelor sale

Urmareste Automarket
Coreenii de la Hyundai vor avea o ofertă generoasă în segmentul compact odată cu lansarea lui Veloster facelift pe piaţa din Europa.
Modelul ar însoţi proaspăt prezentatul i30 facelift în variantele cu trei şi cu cinci uşi şi ar fi o variantă interesantă la bine cunoscuta compactă a mărcii. În cazul lui i30 facelift, debutul este programat pentru Salonul Auto de la Geneva, ediţia 2015, programată la începutul lunii martie.

Via WCF | TheKoreancarblog | Hyundai  

Comentarii (2)

  • asta se mai vinde la noi? nu cred ca am vazut mai mult de unul pe strada.
    3 3
  • joe.giorgica
    eu tot o singura masina am vazut,,si aceea era de drive test!..in schimb s-au spurcat la preturi peste concurenta,pt masini facute prin CEHIA
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru