Hyundai vrea să lanseze 20 de modele noi până în 2017

de Sebastian Toma
Miercuri, 26.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a anunţat o nouă ofensivă europeană, care implică lansarea a 20 de modele noi până în 2017. Coreenii vor atingă o cotă de piaţă de peste cinci procente în Europa, până în 2020.

Esential 5 la sută este cota de piaţă pe care Hyundai vrea să o obţină până în 2020.
Hyundai va lansa 20 de modele noi în Europa în următorii trei ani, titrează englezii de la Autocar. Ofensiva de produse includea 22 de lansări, prima fiind noua generaţie a lui i10, şi a fost anunţată de Allan Rushforth, CEO-ul Hyundai Europe. Două treimi din lansările anunţate prin ofensiva celor de la Hyundai sunt înlocuitori ai actualelor modele, pe când altele reprezintă noi direcţii pe care le vor urma coreenii. Printre noutăţile mărcii Hyundai se numără şi berlina Genesis, care va avea rolul de a susţine identitatea de marcă.

Hyundai şi Kia vor merge pe strategii diferite de design

Hyundai PassoCorto concept prezintă una dintre direcţiile pe care le-ar putea urma Hyundai în ofensiva sa de lansare de modele noi.

Anunţarea planului de extindere a gamei Hyundai vine după ce marca din Coreea de Sud aniversează şase milioane de unităţi vândute în Europa în întreaga sa istorie.

Cota de piaţă a mărcii a atins 3.5% în Europa anului 2013, iar cei de la Hyundai vor să ajungă la cinci procente în Europa până în 2020. În urmă cu şase ani, cei de la Hyundai obţineau o cotă de piaţă de 1.8 procente în Europa. Succesul companiei a fost motivat de schemele de înnoire ale parcurilor auto derulate în Europa, condiţiile avantajoase de finanţare pentru unele modele şi eforturile susţinute de a creşte loialitatea şi satisfacţia clienţilor, explică şeful Hyundai Europe.

Hyundai Genesis, berlina mare a coreenilor, a primit o nouă generaţie

Urmareste Automarket
Hyundai este pe val în Europa, având o cotă de piaţă de şase procente împreună cu cei de la Kia. Cu toate că vânzările Hyundai au scăzut cu 0.7 procente de la începutul anului în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cei de la Hyundai sunt departe de scăderea pieţei, de patru procente.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • bun asa, competitie mai mare, preturi mai bune, clienti mai fericiti...
    14 5
  • daaaa,,,,se vad preturile mai "bune",,,hyundai deja au un pret mai mare decat competitorii europeni , masini facute tot in europa,,nu corea
    2 0
  • daaaa,,,,se vad preturile mai "bune",,,hyundai deja au un pret mai mare decat competitorii europeni , masini facute tot in europa,,nu corea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru