Imagini camuflate cu BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va avea o versiune de top de 306 cai putere și va fi prezentat în noiembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj din faza testelor finale cu noul Seria 2 Gran Coupe, care va avea o versiune de top de 306 CP și va împrumuta numeroase tehnologii de la Seria 1.

BMW a prezentat miercuri o serie de imagini și informații noi despre noul model Seria 2 Gran Coupe, pe care îl va dezvălui în luna noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles înainte de lansarea comercială programată în primăvara anului 2020.

Versiunea de top a noului model va fi BMW M235i xDrive, iar aceasta va integra cel mai puternic motor pe benzină cu patru cilindri din portofoliul BMW, care are o capacitate de 2.0 litri și produce 306 cai putere.

Din punct de vedere tehnic, BMW menționează că noul Seria 2 Gran Coupe va prelua numeroase tehnologii disponibile pe noua generație Seria 1.

Printre ele se numără tehnologia ARB, care limitează patinarea roţii în apropierea actuatorului și care a fost introdusă inițial pe BMW i3S, unitatea DSC (Dynamic Stability Control), care are rolul de a oferi un control dinamic pentru stabilitate, dar și diferenţialul mecanic Torsen cu patinare limitată, care va fi disponibil standard.

Cu această ocazie, BMW a publicat și o nouă galerie de imagini sub camuflaj cu Seria 2 Gran Coupe, care au fost realizate în cadrul fazei finale de teste înainte de prezentarea oficială. Ca element de noutate, camuflajul include pe portierele față și un cod QR, care după scanarea cu telefonul mobil îndreaptă fanii spre pagina de prezentare a noului Seria 2 Gran Coupe.

Potrivit unor informații neoficiale, BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea primi și o versiune plug-in hybrid împrumutată de la actualul Seria 2 Active Tourer, însă până în prezent constructorul german nu a oferit informații pe marginea acestui subiect.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru