BMW a publicat o nouă imagine cu viitorul Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA debutează în cursul acestui an

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Până atunci, nemții ne oferă o imagine din timpul testelor cu viitorul model.

Faptul că BMW pregătește un rival pentru Mercedes-Benz CLA nu mai este un secret. Viitorul model gândit de constructorul bavarez va fi botezat Seria 2 Gran Coupe, iar conform unor voci apropiate companiei, acesta va fi expus în premieră în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, divizia din Germania a publicat pe contul de Facebook o imagine cu viitorul Seria 2 Gran Coupe. Așa cum era de așteptat, prototipul destinat testelor este acoperit în totalitate cu camuflaj, însă linia generală a lui Seria 2 Gran Coupe poate fi deslușită.

Viitorul model de clasă compactă dezvoltat de constructorul bavarez va miza pe arhitectura cu roți motrice față, aceeași platformă utilizată în prezent pe noul Seria 1. Viitorul vârf de gamă va putea fi identificat sub numele de M235i Gran Coupe, iar sub capota acestuia se va afla noul motor pe benzină de 2.0 litri și 306 CP.

Gama de motorizări va include și propulsoare diesel, însă există voci care scot în evidență faptul că noul Seria 2 Gran Coupe va primi și o versiune plug-in hybrid derivată din cea a actualului Seria 2 Active Tourer.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru