Imagini cu viitorul Volkswagen ID.7 GTX. Rival pentru Tesla Model 3

de Alexandru Monenciu
Vineri, 12.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul ID.7 GTX. Versiunea de performanță a sedanului electric va debuta în luna septembrie, cu ocazia IAA Munchen.

La mijlocul lunii aprilie, Volkswagen a publicat primele informații și imagini cu noul ID.7. Cu alte cuvinte, omologul electric al celebrului Passat.

Sedanul cu zero emisii va primi și o versiune de performanță GTX. Aceasta va debuta în luna septembrie, cu ocazia IAA Munchen.

Până atunci, însă, germanii ne dezvăluie acum câteva dintre detaliile viitorului ID.7 GTX. În imaginile alăturate se poate observa o secțiune a farului, dar și grafica stopurilor.

La fel ca celelalte modele care poartă emblema GTX, viitorul ID.7 GTX va veni cu mai multe elemente exterioare vopsite în negru lucios. Spre exemplu plafonul și capacele oglinzilor.

Volkswagen nu a dezvăluit specificațiile tehnice, dar a precizat, totuși, că va avea o configurație cu două motoare electrice și tracțiune integrală. Și, desigur, mai multă putere decât ID.7 (289 CP).

Așa cum spuneam, cu viitorul Volkswagen ID.7 GTX vom face cunoștință în luna septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.

via Volkswagen

Comentarii (11)

  • VW ID.7 e mai frumos decât Tesla model 3

    Acum depinde şi preţul... Greu de bătut Tesla la preţ azi.

    Dar concurenţa este bună, să scadă preţurile, să fie cât mai accesibile
    6 16
  • Interesant cum VW incearca sa-si pozitioneze noul model alaturi de Tesla model 3, o 'vechitura' lansata in 2017 dar ... inca atat de actuala, cautata, performanta si ... (relativ) accesibila !
    3 1
  • da si nu, pare mai botucanos si mai inalt decat model 3..bine, nu e libarca ca pasatu lu sherifutzu.

    de ce se scoate sticla in afara caroseriei?!
    1 3
  • Daniel
    O sa fie un rival cand o sa rivalizeze la acelasi pret. Si cu asta am zis totul pana atunci ciocu mic si joc de glezne Volkswagen
    1 4
  • Vw trebuie sa vanda masinile ieftine ,iar serviciile conectica (optiunile ) de acolo ar putea sa si traga profitirile..pentru ca din vanzarea masinilor este greu.
    3 0
  • Ori facem noi ceva ieftin si profitabil ,ori vin chinezi si ne fura profiturile # vw
    1 2
  • Wv vinde masinile anilor 2023 Tesla vinde masina anilor 2050+ acolo e diferența sa nu mai zic de preț!
    1 3
  • Inca un aspirator!
    2 2
  • Rival?! Mai intai sa isi injumatateasca preturile. Acum iti cumperi un tesla 3 cu aceeasi bani la id3. Si la tesla ai full option plus performante plus reputatie. La vw ai o platforma electrica mult inferioara, performante de toata jena si un soft prost de tot. Pai daca id3 e dezastru, id7 va fi out of touch complet "ca un competitor".
    Id3 e o masina de 28.000 pret actual fara beneficii, la ce prezinta. Si binenteles restul familiei Id sa isi corecteze preturile raportat la acest nivel de start la lui id3, ca id7 sa ajunga mai aproape de a fi un mini-competitor pt T3, gen pret de pornire 38.000)
    2 1
  • @dutzu
    https://youtu.be/TyNzjj8vZog
    0 3
  • Uaaaauuu… ce manelism, ce sa ne așteptam de la un om fără personalitate? Ce tare este Tesla Plaid!!!! Aplicabilitate Zero, ecologie Zero, ce treaba are utilizarea unei masini de oraș, că asta sunt Electricele cu liniuțele si cu faptul ca se “conduc” singure. Ți-ai luat deja electrică? Hai fuga ca se termina la peste 100.000 se dau ca pâinea caldă.
    De aia își iau oamenii masini cu motoare de 3 cilindri si cutii manuale, ca nu sunt destule Plaid?
    Când va treziți?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru