Imagini cu viitorul Volvo XC90 electric. Ar putea fi numit EXC90

de Alexandru Monenciu
Duminica, 14.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Volvo XC90 cu sistem de propulsie pur electric apare într-o serie de imagini de patent. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea fi denumit EXC90.

Recent, șeful Volvo, Hakan Samuelsson, a vorbit despre viitorul XC90 și a confirmat faptul că SUV-ul va avea un succesor cu zero emisii. Mai mult, acesta a declarat că numele lui va începe cu o vocală.

Între timp, constructorul suedez de automobile ar fi depus o cerere de marcă înregistrată pentru denumirea EXC90. Cel mai probabil, acesta va fi numele viitorul XC90 electric.

Mulțumită unor imagini de patent, acum putem să ne facem o idee despre cum va arăta.

Se pot observa farurile înguste, stopurile inspirate de conceptul Recharge și, poate cel mai important, grila închisă specifică mașinilor electrice.

În ceea ce privește versiunea cu motor termic, XC90, aceasta va fi comercializată, cel puțin un timp, alături de versiunea cu zero emisii, informație dezvăluită tot de Hakan Samuelsson.

via Motor1

Comentarii (3)

 • Trebuie să dăm cezarului ce e al cezarului....

  Suedezii şi chinezii de la Geely fac treabă mai bună decât mulţi europeni.

  Maşini electrice europene să fie şi frumoase sunt la BMW şi parţial la Mercedes (mai mult interiorul) şi chiar Skoda, dar Volvo chiar o să facă o maşină electrică frumoasă.

  O să aibă succes clar.
  8 3
 • Tu cand zici BMW frumos, nu te referi la ultimele modele cred.
  Ultimele sunt urate cu spume. Exterior sunt un esec de design. Zici ca grila aia a fost facuta de copii, mai ales ca o pastreaza si pentru electrice.
  2 5
 • Mă refer la cele electrice.
  4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru