Imagini noi cu interiorul unui viitor model Bentley. Va avea un nou tip de piele ecologică

de Tiberiu Safta
Vineri, 11.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat o serie de imagini sugestive cu interiorul unui viitor model al său. Noua mașină va primi un nou tip de piele ecologică, iar debutul oficial va avea loc în cadrul evenimentului Monterey Car Week.

Constructorul britanic de mașini de lux anunță lansarea unui viitor model de serie nou. Acesta nu este cunoscut deocamdată, însă potrivit speculațiilor din presă, ar putea fi vorba fie despre un facelift pentru Continental GT, fie o nouă versiune a lui Flying Spur cu motor V8 hibrid.

Înainte de lansarea oficială, programată săptămâna viitoare, Bentley ne oferă câteva imagini cu interiorul noului model. Aceste fotografii scot în evidență noua tapițerie din piele organică, a cărei proces de producție implică și utilizarea uleiului de măsline. Prin comparație cu pielea obișnuită, noua piele ecologică a celor de la Bentley poate fi tăbăcită cu materiale organice care nu conțin agenți nocivi, precum metale, minerale sau aldehide.

Noul model Bentley va fi dezvăluit oficial în 18 august, în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Pielea din padure
    Piele ecologică=vinilin=plastic moale
    Exact ce ți-ai dori de la o mașină de peste 200k euro
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru