Imagini noi cu noua generație BMW M2: motor de 3.0 litri și 450 de cai putere

de Tiberiu Safta
Marti, 10.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat imagini noi cu viitoarea generație M2 pe pagina oficială de Instagram. Noul model va intra în producție la finalul acestui an. Potrivit unor informații neoficiale, noul M2 va avea un motor de 6 cilindri, twin-turbo, de 3.0 litri și va dezvolta circa 450 de cai putere.

Anul trecut, BMW a lansat cea de-a doua generație a Seriei 2 Coupe, iar în acest an va apărea și modelul cel mai performant, M2. Pentru asta, constructorul bavarez a oferit câteva imagini cu noul model camuflat. Ceea ce se poate observa sunt jantele de dimensiuni mari, vopsite într-o nuanță bronz, iar în partea din spate va fi și un eleron specific viitorului M2.

BMW nu a oferit multe informații tehnice despre noul model de performanță. Potrivit unor informații neoficiale, se pare că noul model va avea o versiune nouă a motorului S58 cu 6 cilindri în linie, twin-turbo, de 3.0 litri. Acesta ar urma să dezvolte circa 450 de cai putere și va fi cuplat la o cutie de viteze automată. Nu se știe, până acum, dacă noul M2 va fi oferit și cu o cutie manuală.

Un alt aspect necunoscut este momentul în care noul M2 va fi lansat. BMW a anunțat recent, că va dezvălui un nou model M în luna iunie, în cadrul evenimentului Goodwood Festival of Speed. Este posibil ca M2 să fie dezvăluit atunci, însă acest lucru nu a fost confirmat oficial.

Ceea ce se știe este că noul M2 va fi produs în Mexic, la uzina din San Luis Potosi, acolo unde este produs Seria 2 și Seria 3.

Producția noului BMW M2 va debuta spre sfârșitul acestui an.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW M GmbH (@bmwm)

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru