Imagini noi cu Skoda Scala și Kamiq facelift: vor primi faruri LED Matrix

de Tiberiu Safta
Marti, 25.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat două imagini oficiale noi cu farurile viitoarelor Scala și Kamiq facelift. Cele două modele vor primi faruri LED Matrix ca dotare opțională, cu un aranjament nou al blocurilor optice.

Recent, Skoda a dezvăluit primele imagini oficiale sugestive cu noile modele Scala și Kamiq facelift. Cele două modele urmează să primească o serie de noutăți vizuale noi, printre care amintim de faruri mai subțiri, bare de protecție redesenate și jante cu un design nou.

Până la prezentarea oficială din 1 august a mai rămas doar o săptămână, așa că Skoda a decis să ne arate câteva imagini proaspete cu noile modele. De această dată, cele două imagini noi se concentrează asupra noilor faruri LED Matrix, care vor fi disponibile pentru ambele modele ca dotare opțională. În cazul lui Scala facelift, noul design al acestor faruri încorporează și o semnătură luminoasă nouă în părțile inferioare pentru luminile de zi.

Cu privire la Kamiq facelift, acesta va primi lumini de zi mai subțiri, amplasate separat deasupra luminilor principale. Acestea din urmă vor fi puțin mai mari față de cele văzute la actualul model.

Noile Skoda Scala și Kamiq facelift vor fi dezvăluite oficial în 1 august.

via Skoda

Comentarii (1)

  • Razvan
    Scala,Kamiq....chelului îi trebuie tichie de mărgăritar.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru