Imagini teaser cu Subaru Viziv Performance: conceptul anticipează viitoarea generație WRX STI

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru Viziv Performance este conceptul care anunță viitoarea generație WRX STI. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Salonul Auto de la Tokyo se apropie cu pași mari, iar mulți constructori japonezi au publicat listele premierelor pregătite. Subaru este unul dintre producătorii care promite surprize majore pentru fani.

În cadrul evenimentului din Tokyo, Subaru va prezenta conceptul Viziv Performance. Prototipul pregătit de constructorul nipon mizează pe filozofia de design "Dynamic x Solid" și totodată, anunță viitoarea generație WRX STI.

Conform zvonurilor, modelul de performanță produs de constructorul japonez va debuta în varianta de serie în 2020.

Conceptul Viziv Performance nu anunță doar designul viitorului WRX STI, ci pregătește publicul și pentru o nouă gamă de sisteme de asistență. Cu detalii complete despre noile tehnologii pregătite de Subaru vom reveni în 25 octombrie, prima zi dedicată presei în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru