Subaru Viziv

Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Subaru Viziv Adrenaline Concept, poze și detalii oficiale: prototipul niponilor anunță o evoluție a designului pentru viitoarele modele

Subaru a publicat primele imagini cu noul concept Viziv Adrenaline. Prototipul a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și anunță o evoluție a filozofiei de design "Dynamic x Solid".
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Concepte

Subaru Viziv Performance: conceptul care anunță viitoarea generație WRX a debutat în Tokyo

Subaru a prezentat Viziv Performance Concept în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul constructorului nipon anunță viitoarea generație WRX.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Concepte

Imagini teaser cu Subaru Viziv Performance: conceptul anticipează viitoarea generație WRX STI

Subaru Viziv Performance este conceptul care anunță viitoarea generație WRX STI. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Vineri, 21 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv, primul teaser al conceptului care prefigurează viitoarele modele ale mărcii

Subaru a prezentat un teaser al conceptului Viziv, ajuns la a treia versiune, pe care-l va aduce în standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul prefigurează aspectul viitoarelor modele ale mărcii.
Joi, 31 Octombrie 2013 | Concepte

Subaru Levorg - conceptul care se naşte din abrevierea cuvintelor Legacy, Revolution şi Touring

Subaru va expune în cadrul salonului Auto de la Tokyo trei concepte noi. Cel mai important dintre ele se numeşte Levorg şi anticipează un break sportiv ce ar urma să se lanseze anul viitor.
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Designerul-şef Subaru: ”Viitoarele modele vor avea faţa conceptului Viziv”

Şeful de design Subaru a declarat că viitoarele modele ale brandului japonez vor adopta faţa agresivă a noului concept Viziv, expus luna aceasta la Salonul de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Subaru Viziv, conceptul superb al japonezilor

Subaru a adus la Geneva o nouă versiune a conceptului Viziv. Aceasta arată şi mai bine decât versiunile precedente şi ridică speranţele pentru un crossover hibrid diesel-electric în gama de serie a mărcii nipone.
Joi, 07 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Subaru Viziv Concept, primul teaser al viitorului crossover japonez

Subaru vine la Salonul Auto de la Geneva alături de un nou concept crossover. Acesta se numeşte Viziv Concept, iar japonezii au prezentat astăzi prima imagine teaser.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru