Feedback

Subaru Viziv Adrenaline Concept, poze și detalii oficiale: prototipul niponilor anunță o evoluție a designului pentru viitoarele modele

Publicat Marti, 05.03.2019
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Subaru Viziv Adrenaline Concept, poze și detalii oficiale: prototipul niponilor anunță o evoluție a designului pentru viitoarele modele - Poza 1
Subaru Viziv Adrenaline Concept, poze și detalii oficiale: prototipul niponilor anunță o evoluție a designului pentru viitoarele modele - Poza 2
Subaru Viziv Adrenaline Concept, poze și detalii oficiale: prototipul niponilor anunță o evoluție a designului pentru viitoarele modele - Poza 2
Subaru a publicat primele imagini cu noul concept Viziv Adrenaline. Prototipul a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și anunță o evoluție a filozofiei de design "Dynamic x Solid".

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campania de promovare a conceptului Subaru Viziv Adrenaline a demarat în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, japonezii publicau o singură fotografie teaser cu prototipul pe care urmau să-l expună în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Astăzi, oficialii Subaru vin cu o galerie foto și cu informații noi despre Viziv Adrenaline. Conform reprezentanților companiei, noul prototip anunță o evoluție a filozofiei de design "Dynamic x Solid", limbaj estetic introdus în 2014.

Noul Viziv Adrenaline introduce în gama Subaru filozofia "Bolder" cu ajutorul căreia designerii vor să exprime dinamică și forță, atuuri extrem de importante pentru producătorul japonez. Cu o gardă la sol generoasă, protecții suplimentare pentru caroserie și anvelope all-terrain, noul concept nipon promite să ofere performanțe bune chiar și în afara drumurilor acoperite cu asfalt.

Tot la exterior, Subaru Viziv Adrenaline mizează pe camere video în locul oglinzilor laterale tradiționale. Pentru moment, oficialii producătorului japonez nu au publicat nici imagini cu interiorul conceptului și nici detalii cu privire la sistemul de propulsie utilizat. Deși Subaru nu menționează acest lucru, cel mai probabil conceptul Viziv Adrenaline va servi drept inspirație pentru dezvoltarea viitorului Crosstrek.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru