Salonul Auto de la Geneva 2013

Subaru Viziv Concept, primul teaser al viitorului crossover japonez

Publicat Joi, 07.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Subaru Viziv Concept, primul teaser al viitorului crossover japonez - Poza 1
Subaru vine la Salonul Auto de la Geneva alături de un nou concept crossover. Acesta se numeşte Viziv Concept, iar japonezii au prezentat astăzi prima imagine teaser.

Subaru Viziv este conceptul unui crossover care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Modelul pare să fie o evoluţie a conceptului Hybrid Tourer 2.0 Turbo expus la Salonul Auto de la Tokyo în 2009. Însă, cei de la Subaru nu au explicat dacă evoluţia acestuia s-a concentrat doar pe latura estetică sau a implicat şi o apropiere spre latura de prototip a modelului. Conceptul Viziv va fi expus alături de versiunea europeană a lui Forester şi o nouă versiune a lui Outback, 2.0 Boxer Diesel Lineartronic.

Reprezentanţii Subaru spun că noul concept prefigurează un crossover al viitorului, care înglobează valorile mărcii. Mai mult decât atât, numele de Viziv vine de la fraza "viziune pentru inovaţie" şi că studiul va prezenta câteva idei privind viitorul mărcii japoneze.

Subaru Outback va veni alături de conceptul Viziv la Salonul Auto de la Geneva într-o combinaţie inedită: motor diesel şi transmisie CVT. Astfel, motorul Boxer Diesel de 2.0 litri al mărcii japoneze se va întâlni în premieră cu transmisia CVT Lineartronic.

Alături de Outback şi de Viziv, Subaru va aduce la Geneva şi noul Forester, care a crescut în dimensiuni.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Carscoop


Comentarii (1)

  • Miroase a concept Peugeot....
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru