Îmbunătățiri pentru aplicația mobilă MyOpel: nemții introduc funcții speciale pentru posesorii modelelor electrificate

de Cornel Șocariciu
Luni, 13.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a pregătit o serie de funcții noi pentru aplicația MyOpel. Acestea au fost dezvoltate special pentru posesorii modelelor electrificate și includ informații despre autonomie sau nivelul de încărcare al bateriei.

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți constrctori au venit pe piață cu o serie de aplicații mobile menite să ușureze și mai mult viața clienților. Opel deține o astfel de aplicație (MyOpel) disponibilă atât pentru utilizatorii de telefoane mobile cu sistem de operare Android, cât și pentru cei care mizează pe gadget-uri semnate de Apple.

Odată cu lansarea primelor modele electrificate (Opel Corsa-e și Opel Grandland X plug-in hybrid), nemții au venit și cu o serie de îmbunătățiri dedicate aplicației MyOpel.

Astfel, prin intermediul aplicației mobile, posesorii de Corsa-e sau Grandland X PHEV vor putea vedea autonomia rămasă și nivelul de încărcare al bateriei. Conform oficialilor Opel, sistemul integrat folosește un algoritm special pentru calcularea autonomiei bazat pe stilul de conducere al șoferului, astfel încât valorile afișate să fie cât mai aproape de cele reale.

De asemenea, prin intermediul aplicației MyOpel, clienții vor putea programa startul unei sesiuni de încărcare (atunci când mașina se află conectată la o priză) sau vor putea porni sistemului de climatizare.

Nu în ultimul rând, aplicația dezvoltată de constructorul german va oferi notificări cu privire la programările făcute în service sau alte evenimente asemănătoare.

Comentarii (2)

  • Octavian
    "nemții". care nemți?
    4 0
  • Fara alehas
    @Octavian
    Nemtii aia pusi la treaba de noii proprietari.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru