Îmbunătățiri pentru Audi SQ7: motorul diesel V8 dezvoltă acum 510 CP mulțumită pachetului propus de ABT

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de performanță pentru Audi SQ7. SUV-ul echipat cu motorul diesel V8 de 4.0 litri oferă acum 510 CP și 970 Nm.

În urmă cu doar câteva zile, tunerul ABT Sportsline a prezentat un pachet de performanță pentru Volkswagen Touareg. Nemții au dezvoltat o unitate nouă de control pentru motorul diesel V8, iar astfel resursele unității au crescut la 500 CP și 970 Nm.

Acum, ABT Sportsline a publicat primele informații referitoare la pachetul de performanță dezvoltat pentru Audi SQ7. SUV-ul constructorului german este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri care dezvoltă 435 CP și 900 Nm. Mulțumită unității ABT Engine Control, resursele motorului diesel sunt mai generoase: 510 CP și 970 Nm.

Pentru moment, reprezentanții casei de tuning nu oferă detalii despre timpul necesar pentru accelerația de la 0 la 100 km/h și nici despre viteza maximă. Versiunea de serie a SUV-ului german poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Totodată, tunerul german propune și o unitatea nouă de control pentru sistemul de evacuare, dar și jante noi cu diametrul de 22 inch.

ABT va oferi clienților trei versiuni diferite pentru noile jante: Sport GR, HR Aeroindark și HR-F.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru