Îmbunătățiri pentru Jaguar XE facelift: motorizare diesel mild-hybrid de 204 CP și sistem de infotainment de 10 inch

de Daniel Popescu
Marti, 06.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar XE facelift a primit o motorizare diesel mild-hybrid de 204 cai putere și un sistem de infotainment de 10 inch. Britanicii încearcă astfel să crească vânzările sedanului premium de segment mediu.

Jaguar XE a primit un facelift la începutul acestui an, iar constructorul britanic a profitat acum de prezentarea lui XF facelift pentru a introduce o serie de îmbunătățiri și pentru sedanul de segment mediu.

Astfel, pe lângă motoarele pe benzină, XE facelift va putea fi comandat și într-o versiune cu motor diesel de 2.0 litri care generează 204 cai putere și un cuplu maxim de 430 Nm, acompaniat de o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

În plus, această unitate este echipată cu un sistem mild-hybrid prin intermediul unei baterii de 48 de volți. Această unitate va înlocui actualul propulsor diesel de 180 de cai putere.

XE facelift primește câteva îmbunătățiri și la interior. Designul scaunului pentru șofer a fost actualizat, iar șoferul poate folosi un sistem de infotainment Pivo Pro cu diagonala de 10 inch.

Acesta a fost dezvoltat pe arhitectura electronică EVA 2.0, care permite update-uri software prin internet și încărcarea wireless a telefonului.

În schimb, Jaguar nu a introdus nicio noutate la exterior, în contextul în care au trecut mai puțin de doi ani de la prezentarea facelift-ului.

Via Jaguar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru