Îmbunătățiri pentru mai multe modele Audi. Q7 și Q8 au primit pachetul Competiton Plus

de Alexandru Monenciu
Vineri, 21.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt anunță o serie de îmbunătățiri pentru mai multe modele din portofoliu. Printre ele, SUV-urile Q7 și Q8 pot fi comandate împreună cu pachetul Competition Plus.

Audi anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele A1, A4, A5, Q7 și Q8. Majoritatea sunt modificări de ordin estetic, cu excepția lui A1 Sportback 40 TFSI care dispune acum de 207 CP (+7) și 320 Nm cuplu.

De fapt, atât versiunea 40 TFSI, a acestui model, cât și 30 TFSI și 35 TFSI, pot fi comandate cu pachetul S Line Competition. Acesta include o grilă frontală neagră, cu finisaj mat, embleme negre, accente în nuanța Negru Mythos pe plafon și blocuri de lumini cu tentă fumurie.

Clienții pot bifa pachetele S Line Competition și S Line Competition Plus și dacă optează pentru un Audi A4 sau A5. Lista cu îmbunătățiri include mai multe elemente de exterior negre, jante cu diametrul de 19 inch sau 20 de inch, faruri LED, sistem de iluminare ambientală și etriere roșii pentru versiunea de motorizare cu 204 CP.

Ultimele, dar cu siguranță nu cele din urmă, SUV-urile Q7 și Q8 sunt disponibile cu pachetul Competition Plus. Noutățile exterioare includ accesorii de caroserie vopsite în negru, elemente din fibră de carbon, etriere de culoare roșie și jante cu diametrul de 21 de inch.

Pentru interior, Audi a pregătit accente roșii pe volan și scaune, dar și o serie de inserții din fibră de carbon.

via Audi

Comentarii (1)

  • Seriff
    Hahaaha, alte motorizari termice, si-a bagat Fanel degetul in priza de nervi, ce nasol, rusine Audi:))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru