Încă un teaser cu noul hypercar McLaren P15: succesorul lui P1 se lansează în 10 decembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat un nou teaser care evidențiază partea din spate a hypercarului cunoscut sub numele de cod P15. Lansarea oficială este programată pentru 10 decembrie.

McLaren a confirmat în această lună o serie de detalii interesante despre următorul său hypercar, care va fi un succesor direct al modelului P1.

Astfel, britanicii publicaseră un teaser cu noul model, iar în această săptămână au dezvăluit o nouă imagine cu o parte din spatele acestuia. Interesant este că, în momentul în care cele două imagini sunt unite, rezultatul este designul integral al părții din spate a noului hypercar britanic.

McLaren P15 va face parte din seria de top Ultimate Series și va fi dedicat rulării pe circuit, chiar dacă va putea fi utilizat și pe drumuri publice. Ca urmare a utilizării preponderent pe circuit, modelul nu va beneficia de propulsie hibridă, așa cum se întâmplă în cazul lui P1.

O serie de zvonuri indică faptul că McLaren P15 va utiliza un motor V8 biturbo de 3.8 litri care va genera circa 800 de cai putere, în timp ce masa totală ar urma să fie de circa 1.300 de kilograme. Prețul de comercializare este estimat la aproape un milion de euro, însă este deja prea târziu să-ți faci planuri de achiziție: toate unitățile planificate pentru producție au fost deja rezervate, iar presa speculează că numărul acestora va fi limitat la circa 500, poate chiar mai puține.

Lansarea oficială va avea loc în 10 decembrie, atunci când va fi dezvăluit și numele noului model.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru