Închid o fabrică și reduc producția: Japonezii de la Honda își mută atenția spre mașinile electrice

de Petre Barac
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda își va reduce producția din Japonia și va închide una din fabrici, cu scopul de a se concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice.

Reorganizarea activității și reducerea costurilor odată cu noua eră a mașinilor electrice a devenit o tendință evidentă în rândul producătorilor auto.

Japonezii de la Honda și-au anunțat și ei planurile pentru următorii ani. Astfel, pânâ în 2022, compania vrea să închidă una din fabricile sale din Japonia și să se concentreze pe mașini electrice și noi tehnologii.

Pe măsură ce ne concentrăm mai mult pe adoptarea electrificării și a altor tehnologii noi, dorim să ne îmbunătățim expertiza de fabricare a mașinilor în Japonia și să o extindem la nivel global”, a explicat șeful Honda, Takahiro Hachigo.

Prin închiderea uzinei din Sayama (prefectura Saitama), Honda își va reduce producția anuală din Japonia cu aproape 200.000 de mașini. Cei mai mulți angajați ai fabricii vor fi transferați la o altă uzină din cadrul aceleiași prefecturi.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • ...Abtineti-va ,cu chestii gen ,,da,da stim abureala din cauza vanzarilor proaste...,,va rog!
    7 6
  • Edikkk
    fac masini foarte bune din multe puncte de vedere, dar designul calitativ este foarte bun, dar nu... nu prinde multa lume... este mai ciudat

    ca japonezii in general

    plus ca lipsa apartenentei la un grup mare se simte la Honda, si incepe sa ii afecteze
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru