Informații despre viitoarea generație Ford Focus RS: Hot Hatch-ul compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford pregătește o nouă generație Focus RS, iar conform declarațiilor făcute de unul dintre oficialii companiei, viitorul Hot Hatch compact ar putea primi un sistem electrificat de propulsie.

În acest moment, cea mai potentă versiune a noii generații Focus poartă indificativul ST. Clienții pot opta pentru motorul EcoBoost de 2.3 litri care oferă 280 de cai putere la 5.500 rpm și 420 Nm între 3.000 și 4.000 rpm.

Dar în viitorul apropiat, fanii versiunilor de performanță vor face cunoștință cu un nou Focus RS. Conform declarațiilor făcute de Joe Hinrichs, președintele diviziei Ford Automotive, există șanse mari ca Hot Hatch-ul de clasă compactă să primească un sistem electrificat de propulsie.

"Lumea se schimbă, iar în acest moment avem opțiuni noi în ceea ce privește sistemele de propulsie", a declarat oficialul Ford.

În prezent, există mai mulți constructori care au în portofoliu vehicule de performanță cu sisteme electrificate de propulsie. Cu toate acestea, oficialul Ford menționează că o astfel de tehnologie ar putea îndepărta clienții.

"Prius a stabilit un standard fiind promovat ca un vehicul special. Iar în acest moment, clienții trebuie să înțeleagă faptul că sistemele hibride sunt tehnologii testate și nu doar niște proiecte.

Aceștia ar trebui să vadă în modelul pe care îl iubesc un vehicul cu un sistem de propulsie și mai eficient", a completat Joe Hinrichs.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru