Informații despre viitorul Audi Q5 facelift: mici modificări estetice, un interior îmbunătățit și motorizări mild-hybrid

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi Q5 facelift va fi prezentat oficial în 2020. SUV-ul producătorului german va sosi cu o serie de modificări estetice, cu un pachet de sisteme de siguranță mult mai generos și cu un interior mult îmbunătățit. Gama de motorizări va fi preluată din oferta actualului A4.

Pe lista noutăților de anul viitor, Audi a trecut și Q5 facelift. SUV-ul producătorului german va trece printr-o serie de modificări consistente, marea majoritate urmând să fie operate la interior.

Din punct de vedere estetic, viitorul Q5 facelift va primi o grilă frontală restilizată, spoilere modificate și praguri laterale cu un design nou. De asemenea, nemții vor veni cu prize de aer ceva mai generoase, cu elemente cromate suplimentare și cu un difuzor îmbunătățit. Standard, viitorul Q5 facelift va fi echipat cu faruri cu LED. În plus, fotografii spion au suprins deja prototipul SUV-ului german în timpul unei sesiuni de teste

La interior, viitorul Q5 facelift va prelua echipamentele disponibile în prezent pe Q7 facelift și Q8. Astfel, clienții se vor bucura de un ecran central tactil de dimensiuni generoase, comenzile sistemului de climatizare vor putea fi operate tot prin intermediul unui display sensibil la atingeri, iar versiunea îmbunătățită a instrumentarului digital de bord Virtual Cockpit va fi trecută pe lista de opționale.

În plus, viitorul Q5 facelift va primi o gamă și mai generoasă de sisteme de siguranță și asistare.

Gama de motorizări ar urma să fie împrumutată de la proaspătul A4 facelift. Astfel, clienții vor avea de ales din unități pe benzină cu patru cilindri sau motoare diesel cu patru sau șase cilindri. În plus, în funcție de motorizarea aleasă, nemții vor oferi și sisteme mild-hybrid la 12V sau 48V.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru