Inovație Audi: noul concept electric RSQ e-tron, prezentat exclusiv în filmul de animație Spies in Disguise

de Mircea Meşter
Sambata, 03.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Când Saloanele Auto par piese de muzeu: Audi a construit un concept electric pur digital care își face debutul în filmul de animație Spies in Disguise. Marca germană nu anunță nicio "versiune fizică" a acestuia.

Industria auto din ultimii 50 de ani ne-a făcut cunoștință cu noile concepte și prototipuri în special în cadrul Saloanelor Auto majore, evenimente în care presa și publicul se înghesuie să prindă cele mai potrivite cadre cu modelele expuse la standurile marilor constructori. După ce în ultimii ani asistăm însă la o schimbare de strategie a mărcilor auto, care renunță in corpore la saloanele auto pentru a se concentra pe propriile strategii de lansare și comunicare, Audi merge mai departe și inovează prezentând un concept într-un cadru cât se poate de neobișnuit: într-un film animat.

Noul concept se numește Audi RSQ e-tron și a fost construit exclusiv în versiune virtuală pentru a fi "utilizat" de personajele filmului animat Spies in Disguise, care va avea premiera în luna septembrie a anului 2019. Conceptul este utilizat în film de super-spionul Lance Sterling, a cărui voce este asigurată de Will Smith. 

Faptul că vorbim de un concept construit exclusiv digital nu i-a împiedicat pe cei de la Audi să construiască o poveste interesantă legată de capacitățile și caracteristicile tehnice ale acestuia.

Aflăm astfel că noul RSQ e-tron este un concept electric pe baterii care combină capacitățile de rulare autonomă cu inteligența artificală și cu tehnologii care-i permit să-și transforme forma caroseriei și care sunt concepute special pentru a ajuta agenții speciali din filmul animat produs de 20th Century Fox. Printre elementele futuristice de la bordul conceptului digital se numără un vitezometru holografic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru