Interviu cu Richard Hammond după accidentul cu Rimac Concept One: „M-am gândit că o să mor”

de Bogdan Mirică
Joi, 29.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Richard Hammond a vorbit pentru prima dată despre accidentul petrecut la volanul supercarului electric Rimac Concept One. Vedeta recunoaște că s-a gândit că nu o să scape cu viață.

Filmările noului sezon The Grand Tour ne-au adus un accident spectaculos, din care Richard Hammond a reușit să scape doar cu un picior fracturat. Celebrul personaj din triada lui Clarkson a reușit să vorbească cu zâmbetul pe buze despre accidentul petrecut la o cursă de viteză în coastă.

Hammond conducea un supercar electric, botezat Rimac Concept One, echipat cu un motor de 1224 de cai putere. Mașina este capabilă să atingă 100 de km/h în doar 2.5 secunde și să accelereze până la o viteză maximă de 350 km/h.

Externat din spitalul din St Gallen, Richard Hammond s-a întâlnit cu fondatorul companiei Rimac, cel care a și gândit supercarul Concept One, distrus de Hammond. A fost pentru prima dată când vedeta de televiziune a dat declarații despre accident, dar și când a aflat toate detaliile despre modul în care s-a petrecut acesta.

Esential 1224 de cai putere oferă supercarul electric Rimac Concept One.
Vă reamintim că mașina a zburat 300 de metri și s-a rostogolit de la o înălțime de 100 de metri.
În interviu, Hammond recunoaște că a retrăit pentru câteva momente accidentul petrecut în 2006, când a fost spitalizat pentru cinci săptămâni.

„M-am gândit că o să mor”, a declarat Hammond în interviul său cu Mate Rimac, creatorul supercarului distrus.

Richard Hammond & Mate Rimac The Grand Tour from hamsterjezzacaptainslow on Vimeo.

Interviul complet poate fi urmărit și AICI.

Comentarii (3)

  • scamel
    in urma accidentului s-a zdruncinat la cap si publicistul nostru. cum sa zboare 300m o masina?
    6 2
  • Claudiu
    In traducere (pentru ca si pe alte site-uri vorbesc ca a zburat 300 metri sau yards), masina a sarit 30 m pana la un drum paralel si pe urma a continuat rostogolirea pana la circa 110m din locul in care a parasit soseaua.
    9 0
  • A zburat 10.000 de metri, Pana in China.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru