Iveco Stralis XP îmbracă haine Abarth: serie limitată la 124 de exemplare

de Cornel Șocariciu
Joi, 08.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Iveco a devenit partener logistic al echipei de motorsport Abarth. În semn de mulțumire, oficialii "Scorpionului" au gândit un Stralis în ediție limitată.

Iveco a devenit partener logistic al echipei Abarth. Italienii vor concura în Abarth Selenia Trophy, competiție desfășurată pe circuit, dar și în Abarth 124 Rally Selenia. Ca parte a înțelegerii, Iveco oferă pentru suportul logistic un Stralis XP și un Eurocargo. Parteneriatul dintre cele două companii a fost semnat pe o perioadă de trei ani.

Pentru a celebra acest moment, Abarth s-a gândit să vină cu o serie de modificări speciale pentru Stralis XP TCO2 Champion. Cabina a fost vopsită în culorile team-ului Abarth (roșu, alb, gri) și îmbină clasicele "racing stripes" cu o versiune modernă a unui steag caroiat.

Interiorul lui Stralis XP by Abarth are scaune sport și un volan inspirat de cele din motorsport. De asemenea, italienii au acoperit panourile ușilor, volanul și scaunele cu piele de calitate superioară. Și pentru ca lucrurile să rămână la un nivel ridicat, această versiune a lui Stralis va fi produsă în doar 124 de exemplare. 

Totodată, Iveco spune că noul vehicul va putea fi urmărit în cadrul campionatului European Truck Race 2017. 

Comentarii (1)

  • In urma cu vreo 20 de ani a fost lansata o editie limitata Iveco Ferrari si cica o buna parte din ele fusesera livrate in Romania.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru