Noul Abarth Classiche 1300 OT, un coupe bazat pe Alfa Romeo 4C: vor exista doar 5 exemplare

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acesta este noul Abarth Classiche 1300 OT, un coupe bazat pe Alfa Romeo 4C. Producția va fi limitată la doar 5 exemplare, iar prețul este, momentan, necunoscut.

Producția modelului Alfa Romeo 4C a încetat în urmă cu 4 ani, dar italienii de la Abarth tocmai au hotărât să reînvie, oarecum, acest model. Faceți cunoștință cu noul Abarth Classiche 1300 OT, un coupe bazat pe 4C, gândit ca un tribut pentru clasicul Abarth-Fiat OT 1300 din 1965.

Vor exista doar 5 exemplare, iar cei de la Stellantis Heritage susțin că ele vor fi construite pe baza unor unități 4C deja existente, cu un număr scăzut de kilometri și revizuite de către Stellantis.

Noul Abarth Classiche 1300 OT are un design inspirat de modelul clasic, iar toate elementele de caroserie sunt confecționate din fibră de carbon. Toate emblemele Alfa Romeo au fost înlocuite cu scorpionul specific Abarth.

Motorul va fi același 1.7 litri, pe benzină, cu 240 de cai putere.

Așa cum spuneam, producția va fi limitată la doar 5 exemplare. Prețul nu a fost anunțat.

via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru