Prima imagine cu noul Abarth 600e, cel mai puternic model din istoria mărcii

de Tiberiu Safta
Vineri, 09.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Abarth a publicat prima imagine oficială cu noul 600e. Noul model, bazat pe Fiat 600, este cel mai puternic model din istoria mărcii.

Italienii de la Abarth au dezvăluit prima imagine oficială cu noul 600e, versiunea de performanță a noii generații Fiat 600. Noul model se află în ultima fază de testare înainte ca acesta să fie lansat public în cadrul unui eveniment la Milano.

Pentru început, noul Abarth 600e va primi ediția de lansare Scorpionissima, o versiune care va fi limitată la 1949 de exemplare. Modelul primește un propulsor electric de 240 de cai putere. Asta face ca Abarth 600e să fie cel mai puternic model din istoria mărcii.

Noul model va putea fi recunoscut datorită unui design mai agresiv al caroseriei. În imaginea oficială observăm o bară de protecție nouă, mai multe accente negre în zona aripilor, pragurilor, oglinzilor și mânerelor portierelor precum și un eleron. De asemenea, noul Abarth 600e primește și jante noi de 20 de inch.

Ediția de lansare Scorpionissima este vopsită exclusiv în nuanța mov Hypnotic. Noul model mai primește și un diferențial cu alunecare limitată.

Mai multe detalii tehnice nu au fost dezvăluite până acum.

via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru