Ediție specială pentru Abarth 595: producție limitată la 160 de exemplare și disponibilă doar în Japonia

de Tiberiu Safta
Joi, 21.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Abarth a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță 595. Noua ediție este disponibilă exclusiv în Japonia și va fi produsă în doar 160 de exemplare.

Constructorul italian de mașini de performanță a lansat noul F595C, o ediție specială pentru hot-hatch-ul 595. Noua ediție specială este destinată exclusiv pieței japoneze, iar aceasta primește o serie de dotări specifice.

Noul model poate fi configurat cu volan pe partea stângă sau pe partea dreaptă. Sub capota noului model se află un motor de 1.4 litri turbo care dezvoltă 162 de cai putere și 210 Nm. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte, iar mașina cântărește 1160 de kilograme. Noul model poate fi vopsit în culorile roșu Passione sau gri Record, fiecare culoare fiind limitată la câte 80 de exemplare.

La final, noul model primește și o evacuare care aduce aminte de modelele de performanță Lexus, precum și sistemul audio Beats, preluat de la modelul 695.

Noul Abarth F595C va fi produsă în doar 160 de exemplare. Prețul fiecăruia este echivalentul a 30.400 de euro.

via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru