Abarth face ordine în gamă: modelele 595 și 695 primesc o vopsea nouă și linii de echipare simplificate

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Abarth a simplificat gama sa de opțiuni pentru modelele de performanță 595 și 695. Totodată, constructorul italian lansează și o vopsea nouă, inspirată de vechiul Fiat 131 Abarth.

Abarth a adus câteva noutăți pentru modelele sale de performanță 595 și 695. Mai exact, constructorul italian a lansat o vopsea specială nouă, iar pe lângă asta, Abarth a decis să simplifice liniile de echipare pentru cele două modele.

Astfel, Abarth 595 și 695 sunt acum disponibile în liniile de echipare Turismo și Competizione. Cei care aleg cea dintâi echipare primesc jante de 17 inch Turismo, scaune îmbrăcate în piele neagră și embleme cu inscripția "Turismo".

Echiparea Competizione este dedicată celor care își doresc performanță pe șosea și pe circuit și aduce scaune de tip scoică Sabelt Carbon, jante de 17 inch Competizione și embleme cu inscripția liniei de echipare.

Cele două modele primesc și o culoare portocalie nouă Orange Racing, o vopsea creată prin combinarea nuanțelor de galben și roșu, culorile oficiale a mărcii italiene. De altfel, această culoare este inspirată de către vechiul Fiat 131 Abarth din anii '70.

Motorizările rămân neschimbate pentru ambele modele.

Abarth 595 dispune de 165 de cai putere, în timp ce motorul lui 695 dezvoltă 180 de cai putere.

Abarth mai oferă și două pachete opționale: Tech și Comfort. Pachetul Tech aduce dotări precum un ecran central de 7 inch și climă automată. De cealaltă parte, pachetul Comfort oferă dotări precum faruri Xenon și un sistem audio Beats.

via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru