Abarth anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele 595 și 695

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Abarth anunță o serie de îmbunătățiri pentru versiunile din 2022 ale modelelor 595 și 695. Acestea vor fi disponibile cu până la 180 de cai putere.

Deși sunt cunoscuți pentru modelele lor sportive, cu motoare termice, italienii de la Abarth au anunțat în vara anului trecut că trec de cealaltă parte a baricadei. Mai exact, din 2024, toate modelele din portofoliu vor fi electrice.

Până atunci, însă, Abarth nu a uitat de actualele modele din gama și anunță o serie de îmbunătățiri pentru 595 și 695. Acestea păstrează motorul de 1.4 litri, turbo, dar vor fi disponibile numai în versiuni de 165 CP (595), respectiv 180 de cai putere (695).

Clienții pot opta fie pentru o transmisie manuală, cu cinci trepte, fie pentru una automată cu același număr de rapoarte.

Abarth 595, model 2022, va avea jante de 16 inch, accente cromate, tapițerie din material textil negru, pedale din inox, suspensie spate Koni, discuri de frână cu diametrul de 284 mm pe față și 240 mm pe spate, dar și evacuare cu terminații cromate.

Pachetul lui Abarth 695 include, printre altele, jante de 17 inch, sistemul de evacuare Record Monza cu 4 terminații, scaune Sabelt, tapițerie din Alcantara, volan cu inserții din carbon, amortizoare Koni și discuri de frână ventilate, de 305 mm pe față.

Italienii oferă trei pachete de personalizare care înlocuiesc vechile niveluri de echipare.

Turismo este disponibil pentru ambele modele și vine cu jante Granturismo de 17 inch, embleme speciale, tapițerie din piele, bord îmbrăcat în Alcantara și trapă (pentru 695).

Al doilea pachet, F595 propune un sistem de evacuare activ Record Monza Sovrapposto, jante de 17 inch, embleme F595 și suspensie Koni pentru ambele punți.

Avem apoi pachetul Competizione pentru 695 care include aceeași evacuare Record Monza Sovrapposto, scaune Sabelt confecționate din carbon, cusături roșii și diferențial cu alunecare limitată pentru exemplare echipate cu transmisie manuală.

via Abarth

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru