Jaguar a prezentat conceptul electric Vision Gran Turismo Coupe: prototipul virtual va putea fi pilotat de fanii jocului video Gran Turismo Sport

de Cornel Șocariciu
Vineri, 25.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat primele imagini și informații referitoare la conceptul virtual Vision Gran Turismo Coupe. Prototipul are trei motoare electrice care oferă 1.020 de cai putere și 1.200 Nm.

La finalul lunii noiembrie, jocul video Gran Turismo Sport va primi un update, iar Jaguar a colaborat cu specialiștii din cadrul Polyphony Digital pentru dezolvarea unui concept nou.

Numele său este Jaguar Vision Gran Turismo Coupe și este descris drept un concept 100% electric. Jaguar menționează că prototipul virtual va integra trei motoare electrice capabile să ofere 1.020 de cai putere și 1.200 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în mai puțin de 2 secunde, iar viteza maximă se oprește la 322 km/h. Prototipul virtual va cântări doar 1.400 de kilograme, iar distribuția maselor va fi una de 50:50.

"Suntem încântați să anunțăm proiectul Jaguar Vision Gran Turismo. A fost o experiență interesantă să lucrăm alături de Julian Thomson, noul director al departamentului de design din cadrul Jaguar", a declarat Kazunori Yamamuchi, dezvoltatorul jocului Gran Turismo Sport.

La nivel estetic, oficialii Jaguar spun că noul Vision Gran Turismo Coupe a primit o serie de tușe puternic influențate de liniile modelelor C-Type și D-Type.

Sunetul generat de conceptul electric a fost dezvoltat de inginerii care s-au ocupat și de SUV-ul electric I-Pace.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru