Jaguar Land Rover a obținut profit în primul trimestru, după un an marcat de pierderi: Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit

de Paul Cosma
Marti, 21.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar Land Rover a obținut un profit de 269 de milioane de lire sterline (înainte de taxe), în primul trimestru din 2019, după pierderi de circa 3.6 miliarde de lire în 2018. Patronii de la Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit, cu ajutorul tăierilor de costuri și prin revitalizarea vânzărilor din China.

Grupul Jaguar Land Rover a publicat rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2019 și anul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2019.

După un an cu pierderi totale de 3.6 miliarde de lire sterline, JLR a reușit să obțină un profit de 269 de milioane de lire (înainte de taxe) în primele trei luni din acest an.

Patronii de la Tata Motors se așteaptă ca JLR să încheie anul curent pe profit, după un amplu program de tăiere a costurilor și prin revitalizarea vânzărilor din China.

Potrivit unor informații neoficiale, Tata Motors ar fi luat în calcul vânzarea grupului JLR, însă oficialii Tata au transmis că nu intenționează acest lucru.

Via JLR

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru