Feedback

Tata Motors

Marti, 21 Mai | Industrie

Jaguar Land Rover a obținut profit în primul trimestru, după un an marcat de pierderi: Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit

Grupul Jaguar Land Rover a obținut un profit de 269 de milioane de lire sterline (înainte de taxe), în primul trimestru din 2019, după pierderi de circa 3.6 miliarde de lire în 2018. Patronii de la Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit, cu ajutorul tăierilor de costuri și prin revitalizarea vânzărilor din China.
Vineri, 01 Martie | Economic

Indienii de la Tata neagă vânzarea de acțiuni la Jaguar Land Rover: Tata Motors deține 100% din grupul britanic

Tata Motors a negat informațiile și zvonurile conform cărora se pregătește să vândă acțiuni la Jaguar Land Rover și, implicit, să-și reducă participația de 100% pe care o are la grupul britanic.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Industrie

Planuri de extindere: Jaguar Land Rover caută să cumpere un alt brand auto premium

Jaguar Land Rover (JLR), parte a grupului indian Tata Motors, ar căuta să cumpere un brand auto premium de pe piața internațională, potrivit unor surse apropiate de companie.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen întoarce spatele Grupului Fiat-Chrysler, dar semnează un parteneriat cu Tata Motors pentru piața din India

Volkswagen urmărește de multă vreme extinderea zonei sale de influență pe piața din India. Pentru a avea mai mult succes pe o piațăîn care prețul primează în alegerea unei mașini, germanii și-au unit forțele cu Tata Motors.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Viaţa e plină de surprize: Lionel Messi va face publicitate pentru maşina indiană Tata Kite

Lionel Messi îşi pune numele la bătaie în campania de promovare pentru hatchback-ul indian Tata Kite, aşteptat pe piaţă în următoarele luni.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Land Rover Defender intră în ultimul an de producţie cu trei ediţii speciale

Land Rover a anunţat trei ediţii speciale ale lui Defender odată cu ultimul an de producţie al acestui model. Offroaderul britanic ar putea fi fabricat în afara Europei în viitor, titrează cei de la Autocar.
Vineri, 25 Iulie 2014 | General

Jaguar investeşte în istorie: compania a cumpărat o colecţie de 543 de maşini britanice

Divizia de Operaţiuni Speciale de la Jaguar a făcut o achiziţie impresionantă, sub forma unei colecţii de 543 de vehicule clasice produse în Marea Britanie, dintre care 130 sunt Jaguar.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Modele noi

Land Rover Freelander va da naştere unui SUV premium de la Tata Motors

Indienii de la Tata Motors vor construi un SUV premium pe platforma lui Land Rover Freelander 2. Acesta va fi fabricat în India şi va respecta standardele de calitate ale Jaguar Land Rover.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Joi, 30 Mai 2013 | Industrie

Tata Motors va anunţa o scădere a profitului pe fondul vânzărilor slabe ale lui Nano

Vânzările slabe ale lui Tata Nano pe piaţa din India vor duce, alături de alţi factori, la cea mai puternică scădere a profitului din istoria mărcii indiene, informează englezii de la Autocar.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Intern

Tata Motors: ”Nu vrem să construim o uzină în România”

Şeful departamentului de comunicare Tata Motors a dezminţit astăzi zvonurile privind construirea unei uzine auto la Jucu, lângă Cluj. Oficialul indian a declarat că acest scenariu nu a fost luat niciodată în discuţie.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Intern

Tata Motors ar putea să deschidă o fabrică în România

Tata Motors ar putea să achiziţioneze fosta fabrică Nokia din Jucu în vederea producţiei de automobile destinate pieţei din Europa, anunţă Autoweek.nl.
Joi, 08 Martie 2012 | GENEVA 2012

Tata Motors a adus un concept interesant la Geneva: Megapixel

Tata Motors a creat un succesor al conceptului Pixel pe care l-a prezentat anul trecut la Geneva. Acesta se numeşte Megapixel şi vine cu o serie de elemente interesante.
Duminica, 11 Septembrie 2011 | Industrie

Carl-Peter Forster demisionează de la conducerea Tata Motors

Carl-Peter Forster, CEO-ul Tata Motors, proprietarul mărcilor Jaguar și Land Rover a demisionat după 18 luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 August 2011 | Industrie

Tata Motors va investi 2.4 miliarde de dolari pe an în Jaguar şi Range Rover

Vânzările în scădere ale modelului Nano îi fac pe cei de la Tata Motors să-şi schimbe strategia şi să învestească în Jaguar-Land Rover pentru a mări vânzările acestor mărci.
Marti, 19 Iulie 2011 | Industrie

Jaguar şi Land Rover vor să dea naştere unor motoare proprii

Indienii de la Tata Motors plănuiesc să dea naştere unei game de motoare noi pentru Jaguar şi Land Rover: legăturile cu vechiul părinte Ford vor fi astfel complet abandonate.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre viitorul Land Rover Discovery

Cea de-a cincea generaţie a lui Land Rover Discovery va fi mai uşoară, mai practică şi cu o capacitate de tractare mai bună. Debutul ar trebui să aibă loc la jumătatea anului 2016.
Luni, 28 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Tata Motors va prezenta la Geneva un model de oraş mai mare decât Nano

Tata Motors va prezenta mâine conceptul Pixel la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează noul limbaj de design al indienilor şi este un model de oraş economic, dar mai mare şi mai scump decât Nano.
Vineri, 10 Decembrie 2010 | Industrie

Ferrari ar putea deschide o fabrica în India în 2011

Partenerii Fiat din India ar putea folosi o fostă fabrică Tata Motors pentru a asambla modele Ferrari. Zvonul nu a fost confirmat încă de italieni.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru