Tata Motors: ”Nu vrem să construim o uzină în România”

de Bogdan Mirică
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful departamentului de comunicare Tata Motors a dezminţit astăzi zvonurile privind construirea unei uzine auto la Jucu, lângă Cluj. Oficialul indian a declarat că acest scenariu nu a fost luat niciodată în discuţie.

După o serie de zvonuri care anunţau inaugurarea unei fabrici Tata Motors în România, oficialii conglomeratului indian au decis să facă lumină în acest caz.

Debasis Ray, şeful departamentului de comunicare Tata, a declarat într-un interviu acordat Inautonews, că nu există şi nici nu au existat planuri de a construi o fabrică de automobile în România, la Cluj.

Vă reamintim că o publicaţie olandeză susţinea că Tata vrea să profite de investiţia făcută şi mai apoi abandonată de Nokia la Jucu. Se vorbea despre o investiţie de un miliard de euro şi de noi şanse de dezvoltare pentru această zonă. Din păcate, informaţiile au fost false.

Urmareste Automarket
Întrebat dacă Tata Motors se gândeşte să producă maşini în Europa, acelaşi Debasis Ray a declarat că această informaţie nu este disponibilă în acest moment, fiind încă la stadiul de proiect.

Parcul industrial de la Jucu a atras atenţia multor investitori din domeniul auto.

Cel mai nou dintre ei este conglomeratul Bosch, care a decis să investească aici 77 de milioane de euro într-o uzină ce va produce din toamna acestui an unităţi de control electronice (ECU). Pe viitor, Bosch ar putea deschide aici şi un centru de cercetare şi dezvoltare. 

via inautonews

Comentarii (5)

  • andrei
    cine se scuza de obicei se cam acuza
    9 2
  • AndreiRN
    Nu vor sa-si strice numele si calitatea.
    8 19
  • Uh, m-am linistit... Ma speriasem un pic cand am auzit ca ar fi cineva interesat sa investeasca in Romania :)))
    21 4
  • ar putea sa deschida o fabrica in strehaia si sa angajeze indieni din zona
    37 4
  • sunt fraieri...europenii cumparau o gramada de TATA daca auzeau ca e construita in Romania
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru