Jaguar Land Rover este din nou pe profit

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.05.2010
Mărcile britanice Jaguar şi Land Rover au reuşit să încheie pe profit ultimul an fiscal.

Compania Jaguar Land Rover a anunţat un profit înainte de impozitare de 37,5 milioane de euro, pentru anul fiscal care s-a încheiat pe 31 martie 2010. Acest succes se datorează deciziilor luate de proprietarul Tata Motors care a impus tăierea costurilor şi lansarea unor modele noi.

Cele mai mari îmbunătăţiri au fost vizibile în ultima jumătate a anului fiscal, perioadă care coincide cu lansările lui Land Rover Discovery Facelift şi Range Rover Facelift. Compania Jaguar Land Rover a produs anul trecut 193.982 de unităţi, iar vânzările înregistrate de aceasta pentru ultimul an fiscal au crescut cu 25 de procente.

În ceea ce priveşte vânzările din Marea Britanie, Jaguar a înregistrat o creştere cu 38 de procente iar Land Rover cu 55 de procente. "Vânzările Jaguar Land Rover s-au îmbunătăţit favorabil în cea de-a doua jumătate a anului fiscal, perioadă care coincide cu lansarea unor modele noi dar şi cu dispariţia efectelor crizei economice", a declarat un oficial Tata.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • :)
    Asta-i bine.Era de asteptat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru